Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na Pracownika Oni-Chan, Oskarżony przez Skyrysyn

.Skyrysyn
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Twój nick: Skyrysyn
Nick osoby oskarżonej: Oni-Chan
Powód napisania skargi: Założenie blokady gdy siedziałem w pojeździe + zabranie auta z miejsca w którym można parkować nigdzie nie ma zakazu. Oraz jak samochód stał pod parkingiem policyjnym gracz nie zdjął blokady z koła 
Dowody: https://imgur.com/a/euOOlaB https://imgur.com/a/DochY06

Witam, z tej strony Inspektor Naczelny z San Andreas Road Assistance!

Pojazd był źle zaparkowany w miejscu, w którym nie ma wyznaczonego parkingu, co widać na podesłanym przez ciebie screenie. Prosiłem gracza o przeparkowanie pojazdu na parking, który jest 5 metrów dalej lecz mnie wyśmiał. Napisał że nie przeparkuje i nie moge mu założyć blokady jak jest w pojeździe. Po mojej stronie nie widzę bym złamał w jakiś sposób regulamin. 

Uważasz, że nie mogłem ci założyć blokady jak jesteś w pojeździe mógłbyś znaleźć punkt w regulaminie, który o tym mówi?

2 godziny temu, Onii-Chan napisał:

Możesz wysłać coś co wnosi coś do skargi? Pojazd frakcyjny stoi poprawnie zaparkowany z światłami ostrzegawczymi.

Ja tez miałem swiatla ostrzegawcze ktore swieca na kolor pomaranczowy

Godzinę temu, Onii-Chan napisał:

Dobra widzę, że nie masz żadnych dowód, które wnoszą coś do skargi, ode mnie to wszystko czekam na odpowiedź zarządu.

gosciu dowody zostały przedstawione w skardze nie wiem idz do psychiatry moze bo nie widzisz

1. Nie jesteśmy kolegami byś mówił do mnie "gościu", nie znamy się!

2. "Idź do psychiatry może bo nie widzisz" to ma na celu mnie obrazić?

3. Polecam się do edukować do psychiatry się chodzi z problemami psychicznymi, a jak ma się problem z widzeniem to do okulisty.

4. W przedstawionym screenie , który załączyłeś nie widać jaki pracownik wciągnął pojazd na lawetę, ja jestem w sytuacji gdzie stoję obok pojazdu z blokadą.

Edytowane przez Onii-Chan
Dodanie punktu 4.

2 godziny temu, Onii-Chan napisał:

1. Nie jesteśmy kolegami byś mówił do mnie "gościu", nie znamy się!

2. "Idź do psychiatry może bo nie widzisz" to ma na celu mnie obrazić?

3. Polecam się do edukować do psychiatry się chodzi z problemami psychicznymi, a jak ma się problem z widzeniem to do okulisty.

4. W przedstawionym screenie , który załączyłeś nie widać jaki pracownik wciągnął pojazd na lawetę, ja jestem w sytuacji gdzie stoję obok pojazdu z blokadą.

1.Ja nie widze i chodze do psychologa nie wiem jak ty ale dobra.

2. Przyjechałem se elegnacko jak szef i zaparkowalem jak szef czyli jak wiekszosc osob na giełde popatrzeć fury ziomeczek jakis jeszcze stal razem ze mna a ty piszesz do mnie zebym odjechal to ci odpowiedzialem ze nie odjade wiec nie wiem w czym widzisz problem.

3. Była już taka sytuacja w tym miejscu było conajmniej 3radiolki oraz 2 adminów i 5osób robiło na przekór i stali w tym miejscu w którym ty mi zabraniasz a jak to sie skonczylo to sie domysl podpowiem ci zaden samochod nie wyjechal na lawecie ani nie odjechał z tego miejsca.

4. Nie widze co piszesz co ty dajesz z jakas blokada siedzialem se w mercedesie a ty podchodzisz myslalem ze bedziesz mi koła odkrecal i dawal do swojej lawety a ty mi blokade zakladasz

22 minuty temu, .Skyrysyn napisał:

1.Ja nie widze i chodze do psychologa nie wiem jak ty ale dobra.

2. Przyjechałem se elegnacko jak szef i zaparkowalem jak szef czyli jak wiekszosc osob na giełde popatrzeć fury ziomeczek jakis jeszcze stal razem ze mna a ty piszesz do mnie zebym odjechal to ci odpowiedzialem ze nie odjade wiec nie wiem w czym widzisz problem.

3. Była już taka sytuacja w tym miejscu było conajmniej 3radiolki oraz 2 adminów i 5osób robiło na przekór i stali w tym miejscu w którym ty mi zabraniasz a jak to sie skonczylo to sie domysl podpowiem ci zaden samochod nie wyjechal na lawecie ani nie odjechał z tego miejsca.

4. Nie widze co piszesz co ty dajesz z jakas blokada siedzialem se w mercedesie a ty podchodzisz myslalem ze bedziesz mi koła odkrecal i dawal do swojej lawety a ty mi blokade zakladasz

"Zaparkowałem" czy w tym miejscu są wyznaczone miejsca parkowania?

1 minutę temu, .Skyrysyn napisał:

Wes sei ogar typei nie bedziesz mnie uczyl przecinkuw stawiac co ty jestes szefu no chyba nie

Mówię już drugi raz nie jesteśmy kolegami na ulicy byś mówił do mnie "gościu, typie itp." Możesz tak pisać do kolegi z klasy lub do mamy, nie znam cię więc dostosuj się do kultury słownej.

Pozwole sobie wkleić punkt z taryfikatora, który świadczy o tym, że nie popełniłem żadnego błędu.

● Do 3 minut od czasu ostatniego użycia pojazdu, pracownik ma obowiązek rozejrzeć się za ostatnim kierowcą lub właścicielem pojazdu na odległość "renderingu nicków", zaznaczając że pracownik ma się znajdować centralnie obok pojazdu, który kwalifikuje się do odholowania. W przypadku gdy ostatni kierowca znajduje się w zasięgu renderingu, pracownik ma obowiązek upomnieć daną osobę oraz poprosić ją o przeparkowanie pojazdu w odpowiednie miejsce. W przypadku gdy upomnienie nie poskutkuje, pracownik ma obowiązek wykonać screen dowodowy, a następnie odholować pojazd.

Upomniałem cię byś pojazd zaparkował na parkingu. Lecz mnie olałeś, więc zabrałem twój pojazd. Do tego uważam, że dowody dostarczone przez ciebie nie są wystarczające. Przeczytaj uważnie ten punkt w regulaminie.

Dalsza konwersacja z tobą nie ma sensu, gdyż odzywasz się do mnie jak do kolegi. Czekam na wypowiedź zarządu. Ja idę spać, więc życzę miłej nocy!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin