Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na Dziken - oskarżony przez .Mariuszek.

Matias4747
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick funkcjonariusza: @Dziken
    Data i godzina zdarzenia: 22.12.2021r, godzina +-17:30
    Pełen opis sytuacji: Jechałem mostem garver bridge w kierunku LV, w pewnym momencie zaczął mnie wyprzedzać radiowóz gdzie znajdowali się funkcjonariusze Dziken oraz suszek.drip. Radiowóz mnie wyprzedził, ja zjechałem na pas na którym znajdują się bramki i nagle zauważyłem że radiowóz uderzył w barierkę. Napisałem wtedy na chacie ,,no pięknie" a z radiowozu wyszedł funkcjonariusz Dziken, który oddał w moją stronę strzały i zginąłem. 
    Dowód, który to potwierdza całe zajście: https://imgur.com/a/jNOTPER

Ja, .Mariuszek. zapoznałem się z regulaminem odnośnie składania skargi, rozumiem go i w pełni akceptuje. 

Witam, Detective II Dziken, San Andreas Police Department.

U mnie na nagraniu wyraźnie widać że zostałem specjalnie staranowany (nie mogę go tutaj wysłać iż znajduje się na nim komunikacja frakcyjna, mogę ukazać go rozpatrującemu skargę). Według mnie miałem podstawy użycia w twoją stronę zabójczej siły.

28 minut temu, Dziken napisał:

(nie mogę go tutaj wysłać iż znajduje się na nim komunikacja frakcyjna, mogę ukazać go rozpatrującemu skargę). 

Rozumiem że na nagraniu może być widoczny czat frakcyjny, powiadomienia z discorda frakcyjnego albo można usłyszeć rozmowy z mumbla, ale to wszystko można zamazać lub wyciszyć. 

31 minut temu, Dziken napisał:

Według mnie miałem podstawy użycia w twoją stronę zabójczej siły.

Według mnie, powinieneś wziąć pod uwagę to, że na serwerze aktualnie znajduję się spora ilość graczy (z powodu eventu oraz znajdziek) i może wystąpić lag. 

Cytat

Rozumiem że na nagraniu może być widoczny czat frakcyjny, powiadomienia z discorda frakcyjnego albo można usłyszeć rozmowy z mumbla, ale to wszystko można zamazać lub wyciszyć. 

Nie posiadam programu do zamazywania takich rzeczy i nie musze go posiadać.

Cytat

Według mnie, powinieneś wziąć pod uwagę to, że na serwerze aktualnie znajduję się spora ilość graczy (z powodu eventu oraz znajdziek) i może wystąpić lag. 

Mógł wystąpić lag, lecz nie mogłem być tego pewien że był to lag, na posiadanym przeze mnie nagraniu nie wygląda mi to na lag, mogło być u ciebie inaczej lecz to nie moja wina.

Analizując nagranie, z perspektywy funkcjonariusza - nie było możliwości kwestionowania laga, kamera nie objęła nawet Twojej potencjalnej "cofki".

W każdym wypadku - lagi serwera/błędy synchronizacji MTA to niczyja wina, dodatkowo funkcjonariusz nie miał możliwości oceny czy był to lag.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin