Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na JoPeK. - oskarżony przez macieg185

macieg185
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick funkcjonariusza:@JoPeK.
Data i godzina zdarzenia: 23.12 około 00:10
     Pełny opis sytuacji: Jechałem z sf w stronę lv autostrada, zjeżdżając w stronę FC wybiło mnie przypadkiem z drogi w pole wróciłem na drogę i jechałem dalej przekraczając prędkość o 7km/h i i zostałem zatrzymany i ukarany za stunty i przekroczenie prędkości a z tego co mi wiadomo i potwierdził mi to moderator  jest coś takiego jak tolerancja 10km/h

Dowód, który potwierdza całe zajście:  https://imgur.com/a/XsJF3zZ  oraz https://imgur.com/a/5KCMNnh (niestety zdjęcie telefonem bo nie robiłem wtedy ss)

Edytowane przez macieg185

Uszanowanie, Police Officer II JoPeK.

Rozpoczynając na wstępie, popraw wzór skargi, bo nie zapoznałeś się z regulaminem składania skarg. Mówiąc dalej, nie wiem zbytnio za co składasz skargę na moją osobę bo trudno to wywnioskować po twoim układaniu zdań. Piszesz w niej coś o stuntach, gdzie wklejasz SS'y z zatrzymania "?" nie rozumiem. Twój "stunt na drodze" miał miejsce na off-roadzie gdzie Cię mocno wybiło w górę, a niemiał on miejsca na jezdni. Przekraczając prędkość zdążyłem złapać Cię akurat gdy przekraczałeś ją o 7km/h, co dalej jest wykroczeniem, jazda pod prąd to sam się przyznajesz, że to miało miejsce, a stwarzanie zagrożenia to chyba tłumaczyć nie muszę, gdy takie wykroczenia miały miejsce, to raczej oczywiste. I na końcu dodam, że te dowody, to nie wiem w jaki sposób pokazują moje błędy ale okej, i gdy wiedziałeś, że popełniłem w czymś błąd to dlaczego przyjąłeś mandat "?" tego też moja osoba nie pojmuje. Pozdrawiam serdecznie.

12 godzin temu, JoPeK. napisał:

Uszanowanie, Police Officer II JoPeK.

Rozpoczynając na wstępie, popraw wzór skargi, bo nie zapoznałeś się z regulaminem składania skarg. Mówiąc dalej, nie wiem zbytnio za co składasz skargę na moją osobę bo trudno to wywnioskować po twoim układaniu zdań. Piszesz w niej coś o stuntach, gdzie wklejasz SS'y z zatrzymania "?" nie rozumiem. Twój "stunt na drodze" miał miejsce na off-roadzie gdzie Cię mocno wybiło w górę, a niemiał on miejsca na jezdni. Przekraczając prędkość zdążyłem złapać Cię akurat gdy przekraczałeś ją o 7km/h, co dalej jest wykroczeniem, jazda pod prąd to sam się przyznajesz, że to miało miejsce, a stwarzanie zagrożenia to chyba tłumaczyć nie muszę, gdy takie wykroczenia miały miejsce, to raczej oczywiste. I na końcu dodam, że te dowody, to nie wiem w jaki sposób pokazują moje błędy ale okej, i gdy wiedziałeś, że popełniłem w czymś błąd to dlaczego przyjąłeś mandat "?" tego też moja osoba nie pojmuje. Pozdrawiam serdecznie.

Przyjąłem bo co innego miałem zrobić? Jak napisałem że nie przyjmuję to odrazu więzienie i auto PP a jak chciałem się dogadać pisałeś że mam 30 sekund na decyzję. I nic nie dało ci się przetłumaczyć

Edytowane przez macieg185

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin