Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga Na TheSishaten i TheLamar

BlackSkorpio69
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick oskarżonego:

TheSishaten i TheLamar

Twój nick:

BlackSkorpio69

Opis zdarzenia:

A więc Stałem sobie spokojnie w długiej kolejce do mecha taksówką   , została jedna osoba przede mną  ,  Przyjechali oskarżeni  i nagle słyszę sygnałki ,  oni do mnie za nagle maja wypadek  i ze mam ich przepuścić w mechu  bo mają wezwanie , a ja że nie i jak koleś wyjechał to ja wjechałem  , napawa trwała ok 30 sek,  a w miedzy czasie dostałem warna od KapitanElite / wtf ? za co kurde !!  , już po naprawieniu wyjeżdżałem a oskarżeni wjechali we mnie z całej siły  że aż  wepchnęli mnie z powrotem do mecha  , rozwalone znów całe auto ,  wiec zgasiłem silnik i ręczny ,  i zobaczyłem ile naprawa , nie starczyło  wiec na fascie  pobiegłem  do bankomatu.

Gdy wróciłem mojej taxi nie było  a szczęśliwi oskarżeni  naprawiali sobie auto !

o całej Sytuacji wie  Syriusz gdyż to on musiał mnie zabrać spod mecha -,- 

Ps. Był też tam z nimi KubaT drugim autem , wcale nie lepiej ...  . 

Liczę na ukaranie tych wymienionych graczy bo to jest nie poważne co oni robią !! dziękuję !!

Godzina i data zdarzenia: 07.07.2016 r. godzina ok.  12:18 ...

Nikt się ma tu nie wypowiadać do czasu wypowiedzi oskarżonych !

Widziałem jak stali w mechu na sygnałach co jest nie do przyjęcia ponieważ jeśli macie wypadek ważniejszą sprawą jest szybki dojazd na miejsce zdarzenia niż naprawa pojazdu !

Takie czynności wykonujemy po akcji a uszkodzony pojazd mogliście zostawić na bazie i zabrać karetkę.

Czekam na sensowne wytłumaczenie i jeśli to prawda myślę że wyrazicie skruchę i przeprosicie.

(Czekam 24h na waszą wypowiedz)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin