Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na Mizeria. - oskarżony przez NeQu!

NeQu!
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick funkcjonariusza: mizeria.
    Data i godzina zdarzenia: 08.01.2022 około 00:40
    Pełen opis sytuacji: Chciałem zobaczyć co to za akcja pod komenda w LS i skoczyłem najpierw na radiowoz bo nie zobaczylem ze to radiowoz a pozniej jak zobaczylem ogaranlem ze skoczylem na radiowoz chcialem zejsc i skoczylem przez przypadkiem na teren akcji chcialem od razu z tego miejsca odejsc lecz mizeria mnie zakul nie dał sobie wytlumaczyc ze to bylo przez przypadek i dal 20min jaila. nastepnie czekalem okolo 10min pod komenda az mnie wezmie do wiezienia i dal potem 20min jaila.
    Dowód, który to potwierdza całe zajście:

Witam, z tej strony Sergeant I Mizeria.

Osoby na akcji w tym ty, były wielokrotnie proszone o odejście z miejsca akcji, nawet na początku filmu widać jak funkcjonariusz na megafonie poprosił o odejście.

Godzinę temu, NeQu! napisał:

najpierw na radiowoz bo nie zobaczylem ze to radiowoz

Widać ewidentnie że jest to radiowóz, kogut na dachu, odgradza teren zamknięty, ale niech będzie że tego jakimś cudem tego nie zauważyłeś. (( W co wątpie ))

Godzinę temu, NeQu! napisał:

skoczylem przez przypadkiem na teren akcji

Nie jestem robotem, nie mogę wiedzieć czy akurat kliknąłeś przycisk przypadkiem, ale wszedłeś na teren zamknięty, mówisz że chciałeś zejść, a próbowałeś wskoczyć jeszcze na armatkę...
Podsumowując, gdybyś słuchał się naszych próśb o odejście z miejsca, taka sytuacja nie wystąpiłaby.

Pozdrawiam.

Edit. Dodam że przed skokiem napisałeś do gracza "Idę i ja" co widać na nagraniu, podejrzewam że chodzi to o wskoczenie na teren zamknięty.

Edytowane przez Mizeria.

Godzinę temu, Mizeria. napisał:

Osoby na akcji w tym ty, były wielokrotnie proszone o odejście z miejsca akcji, nawet na początku filmu widać jak funkcjonariusz na megafonie poprosił o odejście.

No dobra oni byli ostrzegani ja dopiero podszedłem

Widać ewidentnie że jest to radiowóz, kogut na dachu, odgradza teren zamknięty, ale niech będzie że tego jakimś cudem tego nie zauważyłeś. (( W co wątpie )

Tak zobaczyłem to jak byłem już na nim, na początku kogut zlał mi się z nickami następnie z czatem

Nie jestem robotem, nie mogę wiedzieć czy akurat kliknąłeś przycisk przypadkiem

Wiem że nie jesteś ja też nie jestem dlatego chciałem wytłumaczyć i pisałem tobie parę razy że było to przypadkiem

[2022-01-08 00:34:56] [Output] : NeQu! [384]: mis klik
"mis klik" chwile przed* tym jak wsadziłeś mnie do radiowozu
[2022-01-08 00:35:12] [Output] : NeQu! [384]: no przypadkiem mi sie shift wcisna
[2022-01-08 00:35:36] [Output] : NeQu! [384]: PRZYPADKIEM SHIFT MI SIE KLIKNA
[2022-01-08 00:36:27] [Output] : NeQu! [384]: przypadkiem mi sie shisft wcisna
[2022-01-08 00:40:15] [Output] : NeQu! [384]: przypadkiem

ale wszedłeś na teren zamknięty, mówisz że chciałeś zejść, a próbowałeś wskoczyć jeszcze na armatkę...

Chciałem od razu zejść kliknąłem s i za szybko shift a ze to jest gta sa to postać nie zdążyła się nawet odwrócić

Podsumowując, gdybyś słuchał się naszych próśb o odejście z miejsca, taka sytuacja nie wystąpiłaby.

Tak jak pisałem dopiero podszedłem

Edit. Dodam że przed skokiem napisałeś do gracza "Idę i ja" co widać na nagraniu, podejrzewam że chodzi to o wskoczenie na teren zamknięty.

Napisałem tak do gracza, z tym "ide i ja" to chciałem po prostu pójść i zobaczyć co to za strajk bo nie dowiedziałem się tego od tego gracza.

Edytowane przez NeQu!

11 godzin temu, NeQu! napisał:

Ty też byłeś ostrzegany, jak wspomniałem widać na początku na czacie że funkcjonariusz przez megafon ostrzegał...

Spoiler

image.png.4c534ac6b09b7a3be58552d2dc124149.png

[2022-01-08 00:35:12] [Output] : NeQu! [384]: no przypadkiem mi sie shift wcisna

Wszystkie osoby które wchodziły na teren zamknięty, były łapane i sprawdzane, bez wyjątku, a pewności nie mam że był to "mis klik", i nie mam pewności że skoczyłeś przypadkiem, przez to co napisałeś chwilę przed skokiem do gracza.

Tak zobaczyłem to jak byłem już na nim, na początku kogut zlał mi się z nickami następnie z czatem

To że to nie zauważyłeś że to radiowóz to już nie jest moja wina, zresztą jeżeli byłby to zwykły pojazd, też nie powinieneś po nim skakać, pomijając fakt że była tam jeszcze armatka na którą też próbowałeś wskoczyć, która jest ewidentnie oznakowana, napisy S.W.A.T, logo SAPD itp.

Tyle ode mnie, myślę że błędu tutaj nie popełniłem, czekam na decyzję zarządu.

33 minuty temu, Mizeria. napisał:

Ty też byłeś ostrzegany, jak wspomniałem widać na początku na czacie że funkcjonariusz przez megafon ostrzegał...

Pokaż ukrytą zawartość

image.png.4c534ac6b09b7a3be58552d2dc124149.png

Wszystkie osoby które wchodziły na teren zamknięty, były łapane i sprawdzane, bez wyjątku, a pewności nie mam że był to "mis klik", i nie mam pewności że skoczyłeś przypadkiem, przez to co napisałeś chwilę przed skokiem do gracza.

To że to nie zauważyłeś że to radiowóz to już nie jest moja wina, zresztą jeżeli byłby to zwykły pojazd, też nie powinieneś po nim skakać, pomijając fakt że była tam jeszcze armatka na którą też próbowałeś wskoczyć, która jest ewidentnie oznakowana, napisy S.W.A.T, logo SAPD itp.

Tyle ode mnie, myślę że błędu tutaj nie popełniłem, czekam na decyzję zarządu.

odpowiedziałem na to już

12 godzin temu, NeQu! napisał:

Wiem że nie jesteś ja też nie jestem dlatego chciałem wytłumaczyć i pisałem tobie parę razy że było to przypadkiem

Chciałem od razu zejść kliknąłem s i za szybko shift a ze to jest gta sa to postać nie zdążyła się nawet odwrócić

Tak jak pisałem dopiero podszedłem

Napisałem tak do gracza, z tym "ide i ja" to chciałem po prostu pójść i zobaczyć co to za strajk bo nie dowiedziałem się tego od tego gracza.

12 godzin temu, Mizeria. napisał:

Witam, z tej strony Sergeant I Mizeria.

Widać ewidentnie że jest to radiowóz, kogut na dachu, odgradza teren zamknięty, ale niech będzie że tego jakimś cudem tego nie zauważyłeś. (( W co wątpie ))

Nie jestem robotem, nie mogę wiedzieć czy akurat kliknąłeś przycisk przypadkiem, ale wszedłeś na teren zamknięty, mówisz że chciałeś zejść, a próbowałeś wskoczyć jeszcze na armatkę...

Pozdrawiam.

Przyjmuje tłumaczenie funkcjonariusza.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin