Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

4Life News- Wywiad z Ordynatorem Morgan*.

Patryk99
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

• Support

j0VmJaJ.png

Witam, z tej strony Reporter @Patryk99 z Redakcji 4Life News. Zapraszam Was do przeczytania wywiadu z Ordynatorem @Morgan*.

WDtaWs0.png

Xsf05EO.jpg

WDtaWs0.png

P- Patryk99

M-Morgan*

WDtaWs0.png

P: Witam, z tej strony Reporter Patryk99 z Redakcji 4Life News. Chciałbyś udzielić mi wywiadu?
M: Owszem.

P: Znakomicie, zaczynając, wywiad opowiedz nam coś o sobie.

M: Zaczynając, na serwerze znacie mnie pod nickiem Morgan*. Tak naprawdę jestem Oskar i mam 15 lat. Chodzę do 2 klasy technikum informatycznego. Moimi hobby są różnego rodzaju sporty i programowanie oraz granie w gry komputerowe.

P: Jaki masz na ten czas staż na serwerze? Co podczas jego udało ci się zdobyć?
M: Mój staż na serwerze to niemalże 1000 godzin. Podczas tego czasu udało mi się osiągnąć bardzo dużo. Poznałem nowych znajomych. Dostałem się także do frakcji. Byłem w wielu organizacjach i kupiłem jedno ze swoich wymarzonych aut, jakim był od dawna wyczekiwany Bullet.

P: Grasz w inne gry, oprócz MTA, jeśli tak to jakie?
M: Owszem, gram w wiele różnych gier takie jak GTA V, saints row , LOL, CS i wiele innych.

P: Czy chciałbyś dołączyć w szeregi jakiegoś biznesu, jeśli tak to dlaczego właśnie ten biznes?
M: Nie myślałem nigdy nad żadnym biznesem ze względu czasu. Nie mam, go zbyt wiele na gry a posada w kilku różnych miejscach byłaby dla mnie zbyt trudną do ogarnięcia rzeczą.

P: Jesteś również we frakcji SAMD, mógłbyś przybliżyć nam coś o tej frakcji?
M: SAMD moimi oczami to frakcja interesująca. Można się tam wiele dowiedzieć. Poznać fajnych ludzi, nauczyć się czegoś o medycynie. Frakcja cały czas się rozwija i niektóre osoby nabywają coraz więcej wiedzy. Zdarzają się sytuacje gdzie mamy kłótnie lub jakieś niepotrzebne spory, ale jest to spowodowane w większości nieporozumieniami bądź czymś związanego z frakcją. Mimo wszystko nikt (chyba) nie jest, tutaj aż tak sztywny, jak każdemu się wydaje i siedzi mi się tu dobrze w gronie znajomych.

P: Dlaczego wybrałeś właśnie frakcję SAMD? Jak się dowiedziałem, jesteś tam na stopniu Ordynatora, czy nie czujesz wypalenia frakcją?
M: Wybrałem, frakcję SAMD jak wyżej wspomniałem, bo można się tutaj troszkę podszkolić z zakresu medycyny. Jak na razie nie czuje wypalenia, ponieważ wiem, że w tej frakcji mogę, osiągnąć o wiele więcej niż aktualnie zrobiłem. Myślę, że mam na tyle kompetencji, żeby dojść tutaj jak najwyżej.

P: Jeśli miałbyś zmieniać frakcję to, na jaką i dlaczego?
M: Szczerze, nie myślałem nad tym głębiej, aczkolwiek pierwsze co wpada mi do głowy to frakcja SAFD. W tej frakcji też mogę znaleźć tę namiastkę medycyny i towarzystwo, z którym będzie mi się przyjemnie siedziało na służbie. Odpowiadając na drugie pytanie, jakim było dlaczego, będę miał przed sobą zdanie, które trudno jest mi wypowiedzieć. Przede wszystkim atmosfera oraz niektórzy ludzie we frakcji, wypalenie frakcją oraz znudzenie się wykonywaniem ciągle tego samego rp, mimo że każde wygląda inaczej.

P: Jesteś na kierunku technik informatyk, chciałbyś w tym kierunku pracować w przyszłości?
M: Tutaj poprawię, Technik programista. Nie zastanawiałem, się dokładnie co bym chciał robić w przyszłości, lecz mam na to jeden solidny plan. Chciałbym kiedyś zarobić, ale się nie narobić. Nie chciałbym pracować fizycznie i po 10h dziennie. Chciałbym znaleźć sposób zarobku, który będzie miał potencjał. Taki, który pozwoli mi zarobić duże pieniądze przy odpowiednim nakładzie pracy.

P: Jakie masz marzenia serwerowe i jakie kroki robisz, aby je spełnić?
M: Aktualnie co do serwera, mam dwa postanowienia. Pierwszym z nich jest w pełni stuningowany Cheetah. Zostało mi do zebrania nie dużo pieniędzy, lecz myślę, że jest jakiś prostszy sposób na ich zarobienie. Drugim zaś postanowieniem jest rola Supporta na serwerze. Chciałbym móc pomagać graczom na własną rękę i mieć swój udział w życiu serwera.

P: Od kiedy grasz na 4Life i jak wyglądały twoje początki na owym serwerze?
M: Moje początki były bardzo łatwe. Otaczam, się w gronie handlu po dziś dzień co przyniosło bardzo duży postęp mojej postaci na serwerze. Gram na 4Life już od 7 listopada 2020 roku.

P: Czy chciałbyś dołączyć do organizacji, jeśli tak to, do jakiej i dlaczego?
M: Szczerze, chciałbym powrócić do mojej starej organizacji Alamo. Była tam fajna atmosfera i mili ludzie.

P: Czym zajmujesz się w czasie wolnym? Masz hobby lub zainteresowanie?
M: Na samym początku wspomniałem o wielu sportach. Koszykówka, piłka nożna, siatkówka, narty, łyżwy, rolki, pływanie i wiele innych. Sprawiają mi one przyjemność w czasie wolnym. Gry komputerowe, jak i programowanie to nieodłączna część mojego życia więc tutaj chyba nie muszę nic więcej dodawać.

P: Masz marzenie w życiu realnym, jeśli tak mógłbyś przybliżyć nam, jakie to jest?
M: Moim marzeniem są prawa jazdy i swoje pierwsze auto. Chciałbym to osiągnąć jako pierwsze po ukończeniu 18 lat.

P: Czy masz jakieś nawyki, które denerwują inne osoby?
M: Szczerość, to chyba moja największa wada, jak i zaleta w jednym.

P: Dostajesz szansę wcielenia się w jakiekolwiek zwierzę na 24 godziny, jakie byłoby to zwierzę i dlaczego?
M: Myślę, że byłby to wilk. Zawsze żyją w grupach, nie atakują bez powodu i same pracują na swoje utrzymanie.

P: Zdradziłbyś nam, skąd wziął się pomysł na twój nick?
M: Ludzie różnie mówią… Czasami Morgan Freeman, czyli słynny aktor, czasami Captain Morgan znany jako słynny rum pochodzący z wysp Karaibów. Sam stwierdzam, że pomysły wpadają mi same do głowy i nie kieruje nimi żadna składowa. Są to spontaniczne decyzje podejmowane w ułamku sekundy.

P: Masz jakiś ulubiony gatunek muzyki? Słuchasz może jakichś ciągle wykonawców?
M: Wszystkie po kolei. Od klasyków do metalu

P: Gdzie wyjechałbyś na wakacje, gdybyś nie musiał za nie w ogóle płacić?
M: Mazury, jeśli mówimy o Polsce, a gdy o wakacje za granicą, to myślę, że wyjechałbym na Malediwy.

P: Chciałbyś pewnego pięknego dnia sprawdzić się w ekipie serwera?
M: Oczywiście. Jest to jedno z moich postanowień serwerowych, które wymieniłem kilka zdań wcześniej.

P: To było ostatnie pytanie, ponieważ powoli kończymy wywiad, chciałbyś kogoś pozdrowić?
M: Chciałbym pozdrowić kolegę @vapur, ponieważ to on zachęcił mnie do grania na tym serwerze. Bez jego pomocy także nie osiągnąłbym tego, co mam obecnie.

WDtaWs0.png

SxqjMqy.jpg

WDtaWs0.png

Dziękuje Wam czytelnikom za przeczytanie wywiadu. Mam nadzieję, że się spodobał. 

WDtaWs0.png

JzHkanI.png

Autoryzował: @MateuszXQ

j0VmJaJ.png

Edytowane przez MateuszXQ

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin