Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na Reksio* - oskarżony przez Sxbcio

Sxbcio
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick funkcjonariusza: @Reksio*
    Data i godzina zdarzenia:24.01.2022 godz 16:50
    Pełen opis sytuacji: A więc funkcjonariusz Reksio* zrobił FailRP prosząc nas o podanie dokumentów gdy powiedziałem że jestem zakuty i nie mam jak mu podać gracz o nazwie Anrzej podał mu dokumenty a Reksio* je odebrał gdzie wszystko jest na załączonych Screenach
    Dowód, który to potwierdza całe zajście: 

https://imgur.com/a/x3taFvA

https://imgur.com/a/gsxSmCA

Witam, PO ll Reksio*

Chciałbym ci przypomnieć że znajdujemy się na serwerze RPG a nie RP, kolejną sprawą jest to że nie odegrałem nawet tego że zakładam tobie kajdanki gdyż znajdowałeś się na strefie DM i wokół był ostrzał. Dodatkowo gdy nie chciałeś podać mi prawa jazdy wszystko odegrałem że wyciągam telefon robię ci zdjęcie i wysyłam je następnie do centrali, tyle ode mnie.

Pokaż mi kiedy odegrałem założenie ci kajdanek, jest znaczenie czy to RPG czy RP. Kolejna sprawa nie przypominam sobie abym podjął za tobą pościg. Skoro tak bardzo chciałeś RP po wsadzeniu cię do radiowozu dostosowałem się do tego i odegrałem co innego.

Nie przesadzajmy...

Odgrywanie takich rzeczy to nic złego. Może uchodzić to za "fail", jednak nie jest to rzecz godna wyciągania konsekwencji...
Pomijając tutaj błędny wzór skargi.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin