Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

4life News - Wywiad z prezenterem radia 4Music gereq.

TomseeS
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

5wNnuaX.thumb.png.c0b945583fd29fde3e69715c169a8ed7.png

Witam, z tej strony Redaktor @TomseeS z Redakcji 4life News. Zapraszam do przeczytania wywiadu z prezenterem radia 4life @gereq..

5D4B3bb.png

n7SCmkC.gif

5D4B3bb.png

T - TomseeS

G- gereq.

5D4B3bb.png

T: Witam z tej strony Redaktor TomseeS z Redakcji 4life News. Czy zechciałbyś udzielić mi wywiadu?
G: Witam. Bardzo chętnie!

T: To może na początek, opowiedziałbyś nam coś o sobie?
G: Cóż tu mówić, zwykły szary chłopak z bloków, lubię grać głównie w MTA. Chodzę do technikum o profilu Technik Logistyk. Poza komputerem lubię także wyjść z domu porobić coś ciekawego. Interesuję się kulturystyką, dietetyką, jak i osobistym rozwojem.

T: Dlaczego 4life?
G: Na 4Life wróciłem, ponieważ inny konkurencyjny serwer, na którym grałem, mi się znudził. Ciągle mi czegoś brakowało, czego nie brakuje właśnie tu na 4Life. Myślę, że jest to Top 1 serwer w Polsce względem stałego stanu ilościowego graczy, jak i długiego utrzymania na platformie, to mnie też zachęciło do powrotu.

T: Jak długo grasz na serwerze?
G: Na 4Life swoją przygodę zacząłem w listopadzie 2015 roku. Pograłem dosłownie parę dni, znudziło mi się. Po roku czy dwóch wróciłem na dobre do gry i ponownie zacząłem swoją rozgrywkę, tym razem na dłużej. Grałem 2-3 miesiące, osiągając 200 godzin rozgrywki i wtedy zaczęły się wakacje, więc przestałem grać już na długi dobry czas. Potem gdy chciałem wejść na serwer w roku prawdopodobnie 2020, nie pasowały loginy do konta. Pomyślałem - trudno, założyłem inne konto i ponownie coś tam grałem, ale to nie było to. Teraz, w ostatnich 3 miesiącach starałem się o przywrócenie hasła czy też odzyskanie dostępu do konta, które prawdopodobnie zostało mi skradzione, ponieważ gdy odzyskałem hasło na koncie, nie było nic, lecz pamiętam, że w czasie tamtej gry posiadałem jakieś tam pojazdy i gotówkę. No i cóż, odzyskałem konto, zacząłem grę na nowo (uproszczeniem było posiadanie 1600LP z przeszłości) i tak gram od niecałego miesiąca.

T: Jaki posiadasz obecnie majątek?
G: Na serwerze podczas swojej aktualnej gry dorobiłem się różnych aut ze średniej półki, natomiast w tym momencie posiadam około 400.000PLN w gotówce. Wiadomo, cały czas coś kupuje i sprzedaje, by mieć z tego korzyści majątkowe.

T: Czy pogrywasz w jakieś inne gry oprócz MTA?
G: Gram również czasem w Minecraft, a poza tym nic.

5D4B3bb.png

T: Na czym polega praca w radiu?
G: Hmm, praca w radiu głównie polega na robieniu audycji radiowych w radiu 4Music, zapewnianiu tym samym dobrej rozgrywki, jak i dobrej muzyki dla graczy serwera. Myślę, że nie ma takich oficjalnych typowych dni prezentera, jest to zwykły dzień, w którym mamy chęć i czas zrobienia audycji. Oczywiście przed audycją należy się przygotować, rozgrzać troszeczkę aparat mowy, przygotować repertuar, jak i sprawdzić, czy wszystko działa na 100%, ponieważ nie raz już się przejechałem, że mikrofon buczał, czy jakieś inne niestety usterki.

T: Czy twoim zdaniem dostania się do radia jest ciężkie?
G: Uważam, że jest ciężkie na swój sposób, jak i jest łatwe również na swój sposób. Wszystko zależy od predyspozycji.

T: Czy poleciłbyś pracę w radiu innym graczom?
G: Myślę, że mógłbym polecić natomiast tym graczom, którzy się mocno nie stresują. W większości przypadków rozpoczęcie audycji, jak i myśl, że popełni się błąd, stresuje człowieka (oczywiście w moim wypadku). Wiąże się z tym, że osoba, która bardzo się stresuje, mogłaby w ogóle zaprzestać, nadawanie w radiu poprzez popełnienie błędu. Dlatego trzeba zawsze zachować zimną krew. No i wiadomo, trzeba mieć w sobie to coś, jeśli to się lubi, to trzeba brnąć i próbować.

T: Co Ci się podoba najbardziej w twoim biznesie?
G: W radiu podoba mi się najbardziej atmosfera oraz bardzo dobre opanowanie pracowników ze strony zarządu. Zarząd porządnie dba o utwory puszczane przez prezenterów, by nie było tak zwanej kichy. Atmosfera jest także w porządku, ponieważ każdy wzajemnie się szanuje i każdy nawzajem się lubi, jak i sobie pomaga.

T: Jaka panuje atmosfera w radiu?
G: W radiu tak jak pisałem powyżej, panuje bardzo miła i przyjemna atmosfera. Każdy zawsze drugiemu pomoże, powie co poprawić itp. bez zbędnych słów.

5D4B3bb.png

T: Czy posiadasz jakieś plany na serwerze?
G: W moich najbliższych planach jest dołączenie poprzez rekrutację do SAPD (o ile oczywiście się uda), rozwinięcie się trochę majątkowo, jak i planuję zakupić jakiś domek. Większych planów zdradzić nie mogę.

T: Czy kiedykolwiek miałeś przerwę od MTA? Jeżeli tak to, jak ją wspominasz?
G: Wiele razy miałem przerwy od MTA, głównie były spowodowane znudzeniem czy też brakiem chęci. Te przerwy wspominam dobrze, ponieważ mogłem odciąć się od komputera i skupić się na rozwoju osobistym. Myślę, że takie przerwy dobrze robią, natomiast dobrze jest też wtedy, gdy się gra.

T: Jak oceniasz nową pracę na serwerze, czyli śmieciarki?
G: Pracę śmieciarek oceniam tak wysoko, jak tylko się da, ponieważ jest to coś nowego i ciekawego, jak i równie przyjemnego. Polecam każdemu, kto chce dorobić sobie jakiś grosz.

T: Jaką pracę polecasz dla nowych graczy?
G: Dla nowych graczy polecam wstępnie magazyn, ewentualnie gdy ktoś zaczyna grę wraz ze swoim znajomym, jak najbardziej polecam śmieciarki. Najlepsza zabawa, łącząc z tym zarobek i przyjemność.

T: Czy zmieniłbyś zarobki na serwerze na większe?
G: Szczerze zarobków na serwerze bym nie zmieniał, nie są jakieś oczywiście wygórowane, ale nie są również zaniżone. Uważam, że są naprawdę w porządku.

T: Jaką pracę chciałbyś zobaczyć na serwerze?
G: Na serwerze chciałbym zobaczyć coś również w stylu śmieciarek, by móc pracować w dwójkę, jak i nawet w większej ilości graczy. Nie mam pojęcia co, coś ciekawego.

T: Dobrze, doszliśmy do końca. Chciałbyś kogoś pozdrowić?
G: Pozdrawiam wszystkich czytających ten wywiad, no i Ciebie. Mam nadzieję, że się spodoba!

iF4v2Rz.png

5D4B3bb.png

Dziękuje wszystkim czytelnikom za przeczytanie wywiadu! Mam nadzieję, że się spodobał.

zeCvp8T.png

autoryzował: @kunaj

POm2o1r.thumb.png.3b7b0ef48b4e4578dbd5d5b4f7342e14.png

Edytowane przez TomseeS
Autoryzacja

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin