Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na pracownika Maly_Karakan'TDW , oskarżony przez KozaczeQ.gg.

AldenciaKK
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Twój nick: KozaczeQ.gg
Nick osoby oskarżonej: @Maly_Karakan'TDW
Powód napisania skargi: Brak znajomości Taryfikatora SARA

Adept odholował pojazd z parkingu pod magazynem, ponieważ go nie opłaciłem, lecz wstawił pojazd na Parking Policyjny za 1000PLN, wg. taryfikatora jeżeli ktoś nie opłaci parkingu przed magazynem to płaci 500PLN 

Tutaj podpunkt z eleganckiego taryfikatora: ● Brak opłaty parkingowej na parkingu płatnym (magazyn): 500 PLN;

Poproszę o zwrot kosztów w wysokości 500PLN (Słownie: pięćset złotych)

I radzę pracownikowi nie ignorować graczy, ponieważ jeśli wymieniony pracownik by odpowiedział mi na pm w grze tej skargi by nie było

Pozdrawiam
Dowody: https://imgur.com/a/oNDPWWp

Witam serdecznie.
Faktycznie lekko się zamotałem i nieodpowiednią kwotę wpisałem, oczywiście zaraz pieniądze przeleje.

7 godzin temu, KozaczeQ.gg napisał:

I radzę pracownikowi nie ignorować graczy, ponieważ jeśli wymieniony pracownik by odpowiedział mi na pm w grze tej skargi by nie było

Możliwe, że wtedy byłem S2, lub robiłem coś innego co sprawiło, że przeoczyłem Twoją wiadomość.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin