Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

[SELL] Deluxo na Unikatowej Lampie Kasztanowej w naprawdę fajnej cenie !!

adus12135
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Model:  Deluxo
ID: 32245
Pojemność silnika: 1.8
Przebieg pojazdu: 18k
Dodatki:  

felgi (1073), tablica rejestracyjna (LS RAZER), niestandardowe lampy (███), kolor felg (███), podświetlenie licznika (███), ogranicznik prędkości, wykrywacz fotoradarów, radio CB, przyciemnienie szyb (20%)  LPG 75dm3 + Klucz dodatkowy

Cena:  600k do ustalenia !
Coś od siebie:  No co tu dużo pisać Deluxo na lampie unikatowej. Na zwykłych Lampach za Deluxo 1.8 z takim tune trzeba zapłacić z 450k,także jak na Unikatową lampe to chce całkiem niewiele :) 
SS’y: 

Yk8OO6r.png

5 minut temu, przemokoks napisał:

dobra niech będzie te 270k niech stracę

Widzę że nadal pupa boli że ci tego Huntleya z przed nosa wziąłem xD, ale no mnie nie sprowokujesz. Swoją drogą bawi mnie to że raz mnie wyzywasz na pv, a po chwili zmieniasz narracje i prosisz dalej żebym ci coś sprzedał podbijając o 5k w stosunku do poprzedniej offy, a potem jak wiesz że się nie uda gadasz mi coś o psuciu gospodarki, a po chwili mnie blokujesz A najbardziej mnie bawi że piszesz mi coś o psuciu gospodarki gdzie wystawiam auta za totalnie konkurencyjne ceny, a sam na jakimś busie i sweeperze próbujesz zarobić z 10 milionów i w tym nie widzisz nic złego xD. Hipokryzja na naprawdę wysokim poziomie, w przeciwieństwie do twoich ofert tutaj które są żałosne :)  

Widać kompleks adusa xD. 

Co do ofert to dalej.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin