Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na hoZa oskarzony przez oskard

Oskard
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick funkcjonariusza:

@hoZa
    Data i godzina zdarzenia:

11.03.2022 godzina około 22:25
    Pełen opis sytuacji:

Byłem na strefie dm i strzelałem do ludzi i przesz przypadek, trafiłem w policjanta i ten mnie zakuł w kajdanki i wziął do radiowozu przesz około 5 minut nie chciał nawet wyjaśnić czemu to zrobił następnie ogłosił ze za to dostane 30 minut odsiadki w więzieniu
    Dowód, który to potwierdza całe zajście: niestety brak

Uszanowanie, Police Officer III hoZa

Prowadzone były czynności na strefie DM, wokół było pełno funkcjonariuszy do tego byłem umundurowany. W moim przekonaniu to, że nie wiedziałeś czy jestem funkcjonariuszem nie jest żadnym argumentem. W takim przypadku każdy by się tym tłumaczył i nie miało by to sensu. Dodam jeszcze, że nie przez przypadek we mnie trafiłeś jak to napisałeś, tylko oddałeś we mnie serię strzałów po czym zostałeś powalony za pomocą tasera a następnie skuty.

Cytat

wziął do radiowozu przesz około 5 minut nie chciał nawet wyjaśnić czemu to zrobił następnie ogłosił ze za to dostane 30 minut odsiadki w więzieniu

Co do tego, ponownie nie widzę żadnego popełnionego przeze mnie błędu. Po tym jak zostałeś powalony, przeniosłem ciebie do radiowozu, gdzie musiałeś parę minut poczekać, ponieważ natychmiast wróciłem pomagać innym funkcjonariuszom na strefie DM. Po całej akcji przeprowadziłem czynności zatrzymania, zostałeś poinformowany o popełnionym czynie i przewiezieniu ciebie do więzienia.

Błędny wzór, brak dowodów.

19 godzin temu, Oskard napisał:

Byłem na strefie dm i strzelałem do ludzi i przesz przypadek, trafiłem w policjanta

Użyłeś broni wobec FP, co zgodnie z publicznym taryfikatorem więziennym, jest równoznaczne z 30 minutami jaila.

W dniu 15.03.2020 o 17:15, CampeQ napisał:
  • użycie broni palnej wobec SAPD - 30 minut

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin