Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

[SPRZEDAM] Pojazd o ID 3782, Stafford.

Ciastkowy*
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Model: Stafford
ID: 3782 (2 na serwerze, aczkolwiek pierwszy możliwy do kupna dla graczy).
Pojemność silnika: 2.2
Przebieg pojazdu: 530 km
Dodatki: atrapa nitro (1010), stereo, felgi (1096), wydech (1018), moduł UP1, moduł UP2, moduł UP3, moduł UP4, niestandardowe lampy (███), podświetlenie licznika (███), ogranicznik prędkości, wykrywacz fotoradarów, radio CB, moduł ABS, przyciemnienie szyb (20%), Bak benzyny 90 dm, bak LPG 75 dm, 5 kluczy.
Cena: Głównie chciałbym się dowiedzieć o aktualnej wartości tego pojazdu. Kilka miesięcy temu był wystawiany i największa oferta jaką dostałem w prywatnej wiadomości, to wynosi 9kk. Prosiłbym o jakieś ciekawe wymiany - najchętniej niskie id/unikatowe lampy. 
Coś od siebie: Jeden z najrzadziej spotykanych pojazdów na drogach. Jest to drugi Stafford na serwerze, ale pierwszy jest na zbanowanym koncie (wątpię, że zostanie odbanowane), więc ten jest pierwszym możliwym do kupna dla graczy. Pojazd zrobiony przez moją osobę od totalnego zera za czasów jak jeszcze byłem na supporterze/moderatorze. Mnóstwo kilometrów nim przejechane (wyzerowany przebieg), mnóstwo wspomnień… niezapomnianych chwil. :wub: Pojazd posiadam już rok czasu, więc ciężko mi się będzie z nim rozstać, ale próbujcie - wszystko zależne od oferty. ;)
SS’y: https://m.imgur.com/6Kk7hqo

Edytowane przez Ciastkowy*

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin