Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na Cekol - oskarżony przez MyqPL

Myku
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick funkcjonariusza: Cekol
Data i godzina zdarzenia: 2002-03-09 15.20
Pełen opis sytuacji: Byłem na parkingu magazynu i sie mnie o cos tam zapytał policjant i pokazałem funkcjonarjuszom niestosowną animację poczym uciekłem teleportem a ten mnie zakuł podrabiając powód siedzenia w więzieniu i w ogóle nie powinien mnie policjant zakuwać ponieważ powód został podrobiony
Dowód, który to potwierdza całe zajście: 
https://imgur.com/Kfdm2kh

Edytowane przez MyqPL
temat

Uszanowanie, z tej strony Police Officer I Cekol z San Andreas Police Department.

Na początku wyjaśnie trochę precyzyjniej sytuacje jaka zaistniała przed magazynem. Razem z funkcjonariuszem @DAWCIX04 patrolowaliśmy okolice Ocean Docks Los Santos przejeżdżaliśmy obok magazynu, zauważyliśmy lawetę SARA a obok niej parę blipów więc postanowiliśmy sprawdzić co się  tam dzieję. Gdy zatrzymaliśmy się na krótką chwilę przed wejściem na magazyn pojawiłeś się Ty ( @MyqPL )  po czym włączyłeś jak sam napisałeś: 

Cytat

i pokazałem funkcjonarjuszom niestosowną animację poczym

Więc nie muszę tłumaczyć dlaczego postanowiliśmy podjąć próbę zatrzymania Ciebie. W tym momencie officer @DAWCIX04 wysiadł z radiowozu po czym obalił Cię za pomocą strzelby less lethal (Można to na spokojnie sprawdzić w logach, dementuje też twoje słowa na temat ucieczki, takiej nawet nie podjąłeś inaczej też bym to doliczył) lecz Ty postanowiłeś użyć komendy /tpdm po owym obaleniu (lub wyszedłeś i wszedłeś na serwer) nie robi to różnicy, tak czy siak mam prawo nadać Ci areszt przez PID.

Dlaczego "odmowa przyjęcia mandatu + relog"? pozwól że wyjaśnię.

Wyjście z serwera, lub w jakikolwiek sposób uwolnienie się od obalenia za pomocą ŚPB (czytaj taser/pałka/less lethal shotgun) jestem w stanie potraktować jako odmowe mandatu. 
W twoim przypadku:

-Zniewaga funkcjonariusza na służbie - 1000 co daje nam 10 minut,

- Wyjście z serwera / tpev etc. - 40 minut więzienia.
- Razem daje nam to 50 minut więzienia. 

Myślę że wszystko wytłumaczyłem Ci starannie i zrozumiale. Miłego dnia. 

Edytowane przez Cekol

W dniu 29.03.2022 o 15:44, Cekol napisał:

Uszanowanie, z tej strony Police Officer I Cekol z San Andreas Police Department.

Na początku wyjaśnie trochę precyzyjniej sytuacje jaka zaistniała przed magazynem. Razem z funkcjonariuszem @DAWCIX04 patrolowaliśmy okolice Ocean Docks Los Santos przejeżdżaliśmy obok magazynu, zauważyliśmy lawetę SARA a obok niej parę blipów więc postanowiliśmy sprawdzić co się  tam dzieję. Gdy zatrzymaliśmy się na krótką chwilę przed wejściem na magazyn pojawiłeś się Ty ( @MyqPL )  po czym włączyłeś jak sam napisałeś: 

Więc nie muszę tłumaczyć dlaczego postanowiliśmy podjąć próbę zatrzymania Ciebie. W tym momencie officer @DAWCIX04 wysiadł z radiowozu po czym obalił Cię za pomocą strzelby less lethal (Można to na spokojnie sprawdzić w logach, dementuje też twoje słowa na temat ucieczki, takiej nawet nie podjąłeś inaczej też bym to doliczył) lecz Ty postanowiłeś użyć komendy /tpdm po owym obaleniu (lub wyszedłeś i wszedłeś na serwer) nie robi to różnicy, tak czy siak mam prawo nadać Ci areszt przez PID.

Dlaczego "odmowa przyjęcia mandatu + relog"? pozwól że wyjaśnię.

Wyjście z serwera, lub w jakikolwiek sposób uwolnienie się od obalenia za pomocą ŚPB (czytaj taser/pałka/less lethal shotgun) jestem w stanie potraktować jako odmowe mandatu. 
W twoim przypadku:

-Zniewaga funkcjonariusza na służbie - 1000 co daje nam 10 minut,

- Wyjście z serwera / tpev etc. - 40 minut więzienia.
- Razem daje nam to 50 minut więzienia. 

Myślę że wszystko wytłumaczyłem Ci starannie i zrozumiale. Miłego dnia. 

Funkcjonariusz wyjaśnił.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin