Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na pracownika <ManiekFaniek>, oskarżony przez <Kamikaze*>.

Kamikaze*
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, z tej strony Pracownik ManiekFaniek z San Andreas Road Assistance. Otrzymałem skargę więc w niej się wypowiem. Wina jest kompletnie po mojej stronie lecz pragnę dodać że byliśmy kumplami z organizacji a teraz robisz takie rzeczy. Wiem że nie powinienem robić takich rzeczy i żałuję że dałem się tak wrobić lecz czasu nie cofnę. Zrobiłeś nagranie tylko i wyłącznie wtedy kiedy ją założyłem lecz nie ma tam urywka kiedy ją po chwili zdjąłem. W tej sytuacji nie jestem winien sam, ponieważ @Krysiak4 co widać na nagraniu zrobił to samo. Mimo wszystko nie ładnie że kumplowi z organizacji takie rzeczy robisz. Wina jest po mojej stronie i się do niej przyznaję. Dodam również że najprawdopodobniej @Krysiak4 kazał napisał skargę w ramach zemsty. Miał zabrane prawo jazdy za to że np. gdy nie ma administracji jeździł vmaxem po mieście. @Krysiak4, uwierz, administracja czuwa.

Edytowane przez ManiekFaniek

7 minut temu, Krysiak4 napisał:

Po 1 co ty wogule  mieszasz mnie w tą sprawę

Po 2 nie założyłem

Po 3 Na nagraniu widać że klękam a ty napisałeś że widać jak zakładam blokadę

Po 4 dlaczego mnie oskarżasz

Po 5 trochę XD

Panie Krysiak4 proszę cię o nie kłamanie bo i tak kłamanie nic ci nie da, nie jesteś już we Frakcji a kłamanie zawsze kiedyś wychodzi na jaw i też mówiłeś że podobno masz na mnie nagrania ale nie będziesz taki jak ja, jak nie napisałem na ciebie @kubereka. mówił mi że też go straszyłeś 

Edytowane przez ManiekFaniek

19 minut temu, Kamikaze* napisał:

Poszukam bo usuwałem ostatnio nagrania. 

Też mogę się przyznać że założyłem Panu Kamikaze* blokadę ale potem mu ją zdjąłem bo to jest wbrew regulaminowi SARA, też wiem że założenie blokady bez powodu to też wbrew regulaminowi ale no myślałem że jesteśmy kolegami i sam mi mówiłeś że nie piszesz na mnie skargi no ale widzę że jest inaczej. 

19 godzin temu, ManiekFaniek napisał:

Też mogę się przyznać że założyłem Panu Kamikaze* blokadę ale potem mu ją zdjąłem bo to jest wbrew regulaminowi SARA, też wiem że założenie blokady bez powodu to też wbrew regulaminowi ale no myślałem że jesteśmy kolegami i sam mi mówiłeś że nie piszesz na mnie skargi no ale widzę że jest inaczej. 

Fakt zdjąłeś poszukam nagrań i wyśle całość

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin