Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na Pjooter - oskarżony przez merat

merat
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

• Administrator
17 godzin temu, QumiK^,^ napisał:

@PerkuleZ., dlaczego nie odczekano choćby chwili, przed rozdysponowaniem jednostek?

Po wyjściu przez oskarżyciela z serwera zaczekaliśmy na jego powrót, co też się stało - po chwili wrócił na serwer, miałem zapytać czy dostał crasha, zanim zdążyłem to zrobić ponownie jednak serwer opuścił.

Wracając do skargi, dla pewności poprosiłem administrację o sprawdzenie logów, i wygląda to następująco:

Spoiler

2022-04-02 22:11:29> ZLAP PerkuleZ. >> merat 
2022-04-02 22:11:30> QUIT >> merat (Timed out)
2022-04-02 22:12:18> Gracz merat pomyĹ›lnie zalogowany na konto. 
2022-04-02 22:12:35> QUIT >> merat (Timed out)
2022-04-02 22:14:22> Gracz merat pomyślnie zalogowany na konto.

Pojawiają się tutaj pewne nieścisłości, ponieważ z logów można bez problemu wywnioskować, że zamieszczony przez Ciebie dowód przedstawia crasha przy próbie ponownego wejścia na serwer.

W dniu 2.04.2022 o 22:29, merat napisał:

Pełen opis sytuacji: Robiłem pościg, dostałem crasha podczas niego

Dlaczego więc dowód nie pokrywa się z opisem sytuacji? Nie przedstawia on crasha z momentu pościgu. Sugerować się więc możemy jedynie logiem, jeżeli chodzi o pierwsze wyjście z serwera podczas pościgu:

2022-04-02 22:11:30> QUIT >> merat (Timed out)

Wskazuje on mimo wszystko na timeout, jednak co wtedy się faktycznie stało - nie jesteśmy w stanie zweryfikować.

Tutaj racja, mój błąd - decyzja została podjęta pochopnie, gdyż wszystko z naszej perspektywy wskazywało na to, że z serwera wyszedłeś celowo (idealnie w momencie zakucia, Twoja postać zniknęła od razu - w żaden sposób Cię nie cofnęło, dodatkowo ostatnio miała miejsce taka sama sytuacja). Wówczas jednak nie wiedzieliśmy jeszcze, że istnieje możliwość sprawdzenia powodu rozłączenia z serwerem (jak dobrze się orientuję to w logach wyjście z serwera jest od niedawna).

Później jednak gdy na serwer wróciłeś za drugim razem, działania były już zakończone, jednakże jeżeli informowałeś o tym że był to crash, to oskarżony funkcjonariusz faktycznie nie powinien tego ignorować.

Edytowane przez PerkuleZ.

Jakbyś chciałbyś być tak dokładny, to byś kolege na discordzie czy tam mumblu gdzie tam sapd rozmawia, poinformował, aby tak nie robił, a nie mi wypominał coś w skardze, co jest fiksją. Pozdrawiam

Edytowane przez merat

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin