Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na Akano - oskarżony przez merat

merat
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Twój nick: merat
Nick osoby oskarżonej: @Akano
Powód napisania skargi: Kradzież auta, nieprzestrzeganie regulaminu frakcji, oraz arognacja. 
Dowody: Stałem sobie na moim samochodzie, (nie siedziałem w środku ze względu, ostrzelania (rozwalenia), czy taranów przez cejota w ls,)  przez cały czas, po czym podjechał ten człowiek, na ss widać wsiadałem do auta, ale ten miał to gdzieś zakłada sobie blokade jak gdyby nigdy nic, karygodne zachowanie, celowo udawał że mnie nie widzi https://imgur.com/a/2vlAu16 

Witam, z tej strony Adept Akano z San Andreas Road Assistance, na wstępie pragnę przytoczyć punkt z ogólnodostępnego taryfikatora który znajduje się na forum w dziale SARA,a więc ,,● Po czasie 3 minut od ostatniego użycia pracownik nie ma obowiązku rozglądać się za ostatnim kierowcą i może pojazd odholować, nawet gdy ta osoba jest w pobliżu.:", pojazd był używany o godzinie 00:25 natomiast SS dowodowy został zrobiony o godzinie 00:30 czyli już mnie obowiązywał w.w punkt taryfikatora, zarówno godzinę zrobienia SS widać na czacie pod komendą /time, jak również widać kiedy ów pojazd był ostatni raz używany.

a więc zacznijmy od początku, otrzymałem zgłoszenie od gracza @TomcioJawor, po dojechaniu na miejsce zgłoszenia, zostało ono potwierdzone przeze mnie, pojazd stał od godziny 00:25 (widać na SS), natomiast został odcholowany o godzinie 00:30 co widać na czacie say, po użyciu przeze mnie komendy (CMD) /time, co zgodnie z zacytowanym punktem taryfikatora, nie mam obowiązku ,,● Po czasie 3 minut od ostatniego użycia pracownik nie ma obowiązku rozglądać się za ostatnim kierowcą i może pojazd odholować, nawet gdy ta osoba jest w pobliżu.", być może pokrzywdzony kierował się tą regułką ,,● Do 3 minut od czasu ostatniego użycia pojazdu, pracownik ma obowiązek rozejrzeć się za ostatnim kierowcą lub właścicielem pojazdu na odległość "renderingu nicków", zaznaczając że pracownik ma się znajdować centralnie obok pojazdu, który kwalifikuje się do odholowania. W przypadku gdy ostatni kierowca znajduje się w zasięgu renderingu, pracownik ma obowiązek upomnieć daną osobę oraz poprosić ją o przeparkowanie pojazdu w odpowiednie miejsce. W przypadku gdy upomnienie nie poskutkuje, pracownik ma obowiązek wykonać screen dowodowy, a następnie odholować pojazd.", także dziękuje za uwagę i pozdrawiam pokrzywdzonego oraz cały zarząd frakcji San Andreas Road Assistance.

SS dowodowy z odholowania auta https://imgur.com/a/aN4CRA7

Pozdrawiam jeszcze raz i życzę miłej nocki.

Edytowane przez Akano

>> merat [415]: zapraszam https://mta4life.pl/forums/forum/467-skargi-na-pracowników/ :)
>> merat [415]: jeżeli masz jakieś uwagi co do mojej pracy
Wykonano zrzut ekranu: 'C:\Program Files (x86)\MTA San Andreas 1.5\screenshots\mta-screen_2022-04-08_00-36-30.png'
<< merat [415]: po co ty mi du*e na pm trujesz
<< merat [415]: w skardze sie bedziesz tlumaczyl
<< merat [415]: a nie plakal mi na pm
>> merat [415]: ja nie płacze ;) ja tylko odsyłam do odpowiedniego działu, czekam na skargę :)

a co do tego to jeszcze mam coś takiego ,,● Pracownik nie ma obowiązku oddania pojazdu, w momencie, gdy kierowca po pewnym czasie do niego wróci."

a to że wsiadłeś do pojazdu na miejscu zdarzenia mogłem już potraktować jako ,,● Pracownik ma prawo nałożyć dodatkową karę w wysokości 250PLN w przypadku, gdy użytkownik pojazdu wykazuje się brakiem kultury lub utrudnia wykonywanie czynności służbowych.
Pracownik zobligowany jest udokumentować ww. czyn, z zastrzeżeniem, że musi on dokonać się na miejscu zdarzenia."

Edytowane przez Akano
dopisanie punktu z taryfikatora.

45 minut temu, TomcioJawor napisał:

Witam Pana akano pozwoli  pan jeśli powiem coś na ten temat   na początku jestem świadkiem tego zdarzenia ale rozwaliło mnie ta skarga od @merat że napisał do mnie na pm że napiszę na mnie skargę  bo nie chciały podskoczyłem na jego pojazd po czym mój ogień ugasł a nagle u mie na ekranie pokazuje ze gracz się pali a się zdziwiłem   to więc  było tak wezwałem sara bo od 3 min auto stoi i złe zaparkował  a jeszcze był takim cwaniakiem że sara mu nic nie zrobi a  okazuje się że najlepszy pracownik  akano  wziął sprawy w swoje ręce i auto mu odholował  potem lecz gdy do niego napisalem do @merat to potem zaczął  udawać że tak powiem głupią osobę bo napisałem do niego jak tam skarga to odrazu wstawia znak zapytania  lub pisze łot a widocznie chłop nie zna jeszcze regulaminu ze sara po 3 minutach osoba która stoi obok pojazdu  to wtedy mogą brać.   Ja mam z tego bekę że napisał beż sensowną skargę dziękuję i tyle odemnie. Miłej nocy @Akano

Widzisz, twoja wypowiedź nic nie wnosi, po 2 twoja wypowiedź nie ma zezwolenia, póki cię zarząd sara / administrator o to nie poprosi, po 3 przyznałeś się sam, że mnie podpaliłeś, za co możesz dostać bana.

33 minuty temu, TomcioJawor napisał:

Panie merat  jeżeli nie odróżniasz że różni się słowo przypadek  to po co się starasz żebym bana dostał bo ja tylko prawdę powiedziałem a ty najwidoczniej poprostu nie odróżniasz także no ja już nie gadam bo nie mam już więcej do wyjaśnienia. Pozdrawiam

Regulamin mówi jasno, nieznajomość nie zwalania z jego przestrzegania, po 2, podkreśliłem wyraźnie, możesz dostać, a nie dostaniesz, ale jak tak bardzo nieradzisz sobie z czytaniem, to poćwicz to sobie, a co do gadania, to ty w tej skardze nic niemasz póki co, bo żaden administrator, czy zarząd frakcji cię do tego nie uprawnił. 

Pozdro

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin