Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

4Life News - Morderca, czy samowolny bohater?

Demianeg
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

KFoPmn2.png

Witam, z tej strony Redaktor @Demianeg z Redakcji Prasowej 4Life-News. Przedstawię Wam dziś drodzy czytelnicy historię masakry w hotelu Jefferson w Los Santos.

Zapraszam do przeczytania!

0BQCTFz.png

Była to spokojna noc, nic nie zapowiadało się na to, co miało się nagle wydarzyć. Było lekko po północy, kiedy z domu usłyszałem nieprzerwany dźwięk syren, spojrzałem z okna mojego domu. Okazało się wtedy, że około 200 metrów dalej wozy policyjne okrążyły hotel Jefferson. Jako przykładny redaktor szybko się ubrałem, wziąłem aparat oraz notes i pobiegłem w stronę hotelu. Nie zdążyłem nic powiedzieć, kiedy policjant kazał mi się odsunąć na bezpieczną odległość. Przedstawiłem się i spytałem, co tam się stało. Dowiedziałem się, że ktoś zrobił masakrę w tym hotelu i oddziały SWAT przeczesują budynek w celu odnalezienia sprawcy. Co ciekawe ten hotel był wykorzystywany jako melina bandytów. Spytałem się, kiedy będę mógł wejść i zrobić zdjęcia. Na nieszczęście w odpowiedzi otrzymałem, że zdjęć nie będę mógł robić, ale za to, jak oddział szturmowy wyjdzie, będę mógł przejść się z policjantem w celu zanotowania tego, co tam się stało. Czekałem ponad godzinę, aż funkcjonariusz pozwolił się przejść.

0BQCTFz.png

ilF9u9E.jpg

0BQCTFz.png

Kiedy weszliśmy do środka, poczułem zapach mocnego alkoholu i marihuany. Następnie moim oczom ujrzały się urwane kawałki ciał oraz postrzelone ciała. Widok tego był okropny, a najgorsze było dopiero przede mną. Weszliśmy po schodach i tam zobaczyłem dopiero prawdziwą masakrę. Widziałem tam ciała, które były w brutalne sposób potraktowane. Kilka z nich było spalone, a jeszcze kilka innych było tak podziurawione, jak sito. Policjant widział, że mnie to przeraża i spytał się, czy chce wyjść. Zaprzeczyłem mimo woli, ze względu na to, że dla mnie materiał do artykułu był ważniejszy. Następnie szliśmy korytarzem, przy którym były otwarte drzwi do pokoi, w których prawdopodobnie tworzono narkotyki. Dowiedziałem się od funkcjonariusza, że to nie pierwszy taki przypadek. Kilka innych takich kryjówek bandytów też rozgromiono przez tego tajemniczego mordercę. Spytałem, czemu policja nie mogła się tym zająć. W odpowiedzi usłyszałem, że nigdy nie mogli dostać nakazu na szturm takich obiektów. Kiedy byliśmy na końcu korytarza, poczułem, że coś mi zachlapało sweter. Spojrzałem się do góry i zobaczyłem ciało, które było prawie przecięte na pół, a z niego leciała krew. Obok tego zobaczyłem trupa, który zwisa oraz ma wokoło szyi obwiązany gruby kabel. Czym prędzej opuściliśmy to pomieszczenie. Powiedziałem, że to już dla mnie za dużo i wyszliśmy z budynku. Spytałem się, gdzie mogę więcej dowiedzieć o osobie, która spowodowała tę masakrę. Dowiedziałem się, żebym informacji na ten temat szukał w oddziale kryminologii w Los Santos. Udałem się tam czym prędzej.

0BQCTFz.png

fjqcWVz.jpg

0BQCTFz.png

Kiedy dotarłem na miejsce w recepcji, spytano mnie, w jakim celu przybyłem. Odpowiedziałem na pytanie i poproszono mnie, by poczekać. Wkrótce przyszedł jeden z kryminologów, który bada tę sprawę. Dowiedziałem się od niego, że sprawca używa miecza, shotgun’a oraz desert eagle’a. Dodatkowo musi być świetnym strategiem oraz dobrze wyćwiczony skoro radzi sobie z taką ilością przeciwników. Co ciekawe zawsze w sprawach dotyczących handlarzy narkotyków i kryjówek bandytów pojawia się ta sama osoba. Podziękowałem za rozmowę i wyszedłem z budynku. Można sobie zadać pytanie, czy sprawcą jest osoba, która walczy z przestępczością w sposób krwawy, czy też osoba z jakiejś mafii, która w ten sposób niszczy konkurencje. Na razie tego się nie dowiemy.

0BQCTFz.png

Dziękuję za przeczytanie tej publikacji. Zachęcam Was drodzy czytelnicy do zostawienia opinii na ten temat oraz zostawienia reakcji.

0BQCTFz.png

XaqM7S9.png
Autoryzował: @MateuszXQ

KFoPmn2.png

Edytowane przez MateuszXQ

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin