Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

skarga na pracownika M1CH4K

Rydzawy
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Twój nick: Rydzawy
Nick osoby oskarżonej: M1CH4K
Powód napisania skargi: Chciałbym poinformować iż byłem z kolegą na strefie deatch match i zostawilem swój samochod na poboczu przy stacji tak aby nie blokować przejazdu i aby nie przeszkadzał . Natomiast jak wróciłem zobaczyłem pracownika który założył blokade w moim samochodzie i zapytując go odnośnie pojazdu nawet nie raczy odpisać na ten temat . Dopiero po kilku krotnym wypisywaniu odpisał wiadomość cytując " odcinek będzie po stream " . Nie spodziewałem się że pracownik zleje mnie w taki sposób i nie raczy nawet odpowiedzieć niczego . Chciałem zabrać pojazd bez potrzeby jazdy na parking policyjny ale jak widać z tutejszym pracownikiem nie udało się nawet rozpocząc tematu .
Dowody: Report w grze został wysłany oraz przyjęty przez support gracz Versi doradził abym tutaj napisał . Nie wiem czy jest to jakiś dowód ss niestety nie zdążyłem wykonać gdyż nie spodziewałem się takiej sytuacji . 

Witam.

Pojazd został nieprawidłowo zaparkowany więc go zabrałem.Odnośnie że tobie nie odpisałem to miałem spam na czacie frakcyjnym i twoja wiadomość musiała mi unknąć.A ta odpowiedź którą napisałeś wyżej to była do innego gracza który zapytał mnie kiedy następny odcinek opublikuję :).

O tu zaparkowałeś https://imgur.com/a/oGZ4Qok 

Witam ,

Jak mogło ci umknąć 10 wiadomości kiedy stoję przed tobą i do ciebie pisze ? Bo to niestety ale nie była jedna wiadomość rozumiem gdyby to była jedna ale no nawet mój kolega do ciebie wypisywał i dalej nic . Sory ale spam na frakcji to jedno ale no dwie osoby stoją przed tobą i piszą do ciebie przez 5 minut a ty tych wiadomości nie widzisz ?? 

Normalnie mogło umknąć jak spam jest ,i też nie patrzę na każdą postać która coś pisze aby dymek nad nią przeczytać,też nie zmienia to faktu że zaparkowałeś w złym miejscu samochód :D a byłeś tego świadomy że w tym miejscu parkować nie wolno :D 

Oczywiście , że byłem tego świadomy natomiast no szkoda że nie zwracasz uwagi na postacie piszące wiadomości stojąc przed tobą . Głównie o to mi chodziło , że zwyczajnie wyglądało to na zignorowanie celowe z mojej strony . Tak to odebrałem , no i stąd ta skarga . :angel:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin