Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Wniosek o zdjęcie z czarnej listy - Stuba

Stuba
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Witam całą Komisję Spraw Frakcyjnych oraz Administracje RCON.

Z dniem 10 maja 2022 ubiegam się po raz kolejny o zdjęcie z czarnej listy Komisji Spraw Frakcyjnych. Dwa lata temu zostałem umieszczony na czarnej liście z powodu próby kradzieży materiałów szkoleniowych. Jest to prawdą, chciałbym przeprosić za swoje czyny. Minął ogrom czasu od tamtej sytuacji, wiem, że teraz co napiszę może być przez wielu rozpatrywane, jako "słowa rzucane na wiatr". Przez dwa lata moje życie zmieniło się diametralnie, w tamtym okresie dzieciak, który nie zdawał sobie sprawy z tego co robił, pierw robił, potem myślał. Teraz osoba, która nigdy by tak nie postąpiła, poprzez okres, który przeszedłem. Kradzież, jest to bardzo karygodna rzecz, nie zdawałem sobie wtedy sprawy, że jest to tak wielka rzecz, ktoś może pomyśleć, że to materiały. Lecz kradzież to kradzież, nawet małego cukierka. Jest mi głupio z tego powodu, również jest mi głupio z tego, że wcześniejsze apelację nie brałem na poważnie, można powiedzieć, że pisałem je "na kolanie". Nie podchodziłem do sprawy na poważnie. Od siebie mogę dodać, że dwa lata dały mi bardzo dużo do przemyślenia, nie jest to ta sama osoba co by tak postąpiła, jak kiedyś, dorosłe życie potrafi dużo nauczyć. Liczę na drugą szansę i mogę obiecać, że nigdy taka sytuacja się nie powtórzy. 

Jeszcze raz chciałbym przeprosić Administracje RCON, Komisję Spraw Frakcyjnych za swoje zachowanie, mam tutaj na myśli: próbę ukradnięcia materiałów szkoleniowych, za poprzednie apelację pisane "na kolanie". 

Z poważaniem Stuba.

• Administrator RCON

W porządku. Powiedzmy, że uwierzyłem w Twoje słowa jak to się zmieniłeś, jak zrozumiałeś błędy sprzed dwóch lat. Problem jednak jest w tym, że szmat czasu mógł minąć, ale zachowanie Twojej osoby nadal pozostawia wiele do życzenia. Wystarczy poświęcić dwie minuty żeby zobaczyć jak za każdym razem zachowywałeś się po odrzuceniu wniosku. Podejrzewam, że i tym razem do tego samego dojdzie, a czego możemy się spodziewać:

- Odrzucenie wniosku końcem października 2021 roku

Spoiler

K9i5fvI.png
glrZDLt.png

- Odrzucenie wniosku początkiem marca 2022 roku

Spoiler

WU5fZmp.png

Zachowanie mocno dziecinne jak na osobę mającą w tym roku 20 lat, przynajmniej takie informacje można znaleźć na Twoim profilu. Tak, abyś miał jasność na przyszłość, będę przychylny do Twoich słów.
6jSl835.png

Jak sobie życzysz - zostajesz na czarnej liście.

Edytowane przez Bilu.
Edycja 10.05.2022

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin