Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Wygodniejsza praca kurier/lawety z użyciem pada!

swi.der
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć!

Przychodzę z rozwiązaniem problemu pierwszego świata, czyli pokażę jak ułatwić sobie pracę na kurierze/lawetach z użyciem pada! (zbindowanie menu pojazdu do pada)

Do tego celu będzie nam potrzebne oprogramowanie reWSAD. (Wersja próbna 7 dni, koszt pełnej wersji: ~30zł

Po uruchomieniu programu wybieramy ikonę kontrolera i tworzymy nowy profil

Spoiler

zVqryuI.png

Wpisujemy nazwę profilu i zatwierdzamy klikając Add

Spoiler

O9ZZrMj.png

Klikamy na ikonę magicznej różdżki i klikamy Virtual Xbox One

Spoiler

VuKzvZX.png

Wybieramy teraz dowolny przycisk na kontrolerze i klikamy Lewy Shift, powtarzamy tą czynność z każdym klawiszem używanym w Menu Pojazdu

Spoiler

LxTbl5h.png

Gdy już wszystko mamy zbindowane, zaznaczamy opcję Autodetect apps, dodajemy plik Multi Theft Auto.exe i wszystko zatwierdzamy

Spoiler

mFU9arV.png

t6pdDZN.png

9ZFuY3t.png

gZgr03x.png

Następnie klikamy Apply, aby zatwierdzić oraz uruchomić ustawienia

Spoiler

PNhCWPG.png

W ustawieniach MTA, w sekcji Sterowanie zaznaczamy Klasyczne sterowanie (Gamepad)

Spoiler

jwJfLQx.png

Teraz, gdy wszystko zostało wykonane poprawnie, możemy cieszyć się zbindowanym Menu Pojazdów do kontrolera

Mam nadzieję, że mój poradnik się spodobał. Zostawcie coś po sobie, jeśli pomogłem.

Poradnik/SSy: swi.der
Inspiracja: ZaxxXQ

Pozdrawiam :4l:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin