Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

4Life News-Tragiczny wypadek motocyklisty z San Fierro.

Piko0412
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

undefined_-_Imgur_1.png

Witam drodzy czytelnicy. Dzisiaj przedstawię wam tragiczny wypadek 25-letniego motocyklisty z San Fierro. Zachęcam do przeczytania.

undefined_-_Imgur_2.png
wypd1.png
undefined_-_Imgur_2.png

Świetna pogoda, słońce, południe. Idealna pogoda, by sobie pojeździć na motorze, tak sobie pomyślał 25-letni kierowca motocyklu. Mężczyzna o imieniu Stanisław Jędziek ma prawo jazdy kategorii A oraz B, posiadał on motocykl BF-400.

undefined_-_Imgur_2.png

Kierowca jechał autostradą zaczynającą się od Ocean Flats, kierował się na rozjazd z autostrady-dzielnicy Foster Volley. Gdy motocyklista chciał się popisać swoim talentem jazdy z dużą prędkością na jednym kole. Gdy próbował on to zrobić, nie opanował tak dużej prędkości i motor skręcił, lekko w prawo, przez co uderzył on w murek oddzielający pasy autostrad. Prędkość poruszającego się w tamtym czasie motocyklu nie jest znana, lecz wiadomo, że nie była ona mała. Podczas uderzenia kierowca na całe szczęście miał założony na głowie kask, który ochronił go od śmierci na miejscu. Gdy nieprzytomny motocyklista leżał, na jezdni przypadkowy przechodzień zadzwonił po potrzebne służby. undefined_-_Imgur_2.png
Po niewielkiej chwili jako pierwsza na wypadek dojechał Zespół Ratownictwa Medycznego oraz pojazd studentów pomagający lekarzowi ze Szpitala specjalistycznego w Las Venturas-Creek.
undefined_-_Imgur_2.png

wypd2.png

undefined_-_Imgur_2.png

Po sprawdzeniu norm i tym podobnym przyjechały kolejne jednostki służb, takie jak patrole policji, a także wozów strażackich. Po kolejnej niewielkiej chwili dojechały jednostka Road Assistance do posprzątania po wypadku oraz zabrania motocykla na złomowisko, gdyż pojazd jednośladowy nie nadawał się na nic innegoundefined_-_Imgur_2.png

szpital5.png

undefined_-_Imgur_2.png

Jedna z jednostek RA posprzątała, po wypadku zbierając rzeczy, które wypadły z motocykla, lecz przed tym strażacy musieli posprzątać wylane przez motor płyny ropopochodne, które stanowiły zagrożenie dla otoczenia. Gdy służby sprzątały, po zdarzeniu medycy zajęli się poszkodowanym i natychmiast został on przetransportowany do szpitala specjalistycznego. Po kilku minutach na salę operacyjną przybył poszkodowany po wypadku.

undefined_-_Imgur_2.png

szpital.gif

undefined_-_Imgur_2.png

Przed zadaniem kilku pytań lekarzowi, powiedział on, że jego stan jest krytyczny! Była informacja, że poszkodowany ma złamaną nogę oraz krwotok wewnętrzny. Całe szczęście złamanie nogi było zamknięte, a nie otwarte. Przy ratowaniu życia pacjenta, lekarze zaprowadzili go na USG, gdzie dowiedzieli się, czy jest krwotok wewnętrzny. Po wykonaniu badania okazało się, że krwotok ustał bądź w ogóle go nie było, po całych ratowaniach życia poszkodowanego motocyklisty, pacjent się obudził. Czuł się on bardzo osłabiony, lecz był szczęśliwy, że jeszcze w tym życiu się obudził.
undefined_-_Imgur_2.png

Po wypisaniu wszelkich dokumentów 25-letni Stanisław został wypisany do szpitala, lecz zdążyliśmy zadać mu kilka pytań.

undefined_-_Imgur_2.png

szpitak1.png

undefined_-_Imgur_2.png

P - Piko0412
S - Stanisław 
undefined_-_Imgur_2.png

P - Witam, z tej strony Młodszy Redaktor z 4Life News. Widział Pana przygodę, wiem co Pan przeszedł pewnie czego Pan nie wie. Chce Pan szybko odpowiedzieć na kilka pytań?
S - Dzień dobry, jasne mogę udzielić wywiadu tylko proszę szybko bo jestem zmęczony po całej sytuacji.

P - Okej, chwila moment i będzie, jak Pan się czuje po całym zajściu?
S - Czuję się bardzo osłabiony i chcę odpocząć po wypadku.

P - Rozumiem w pełni, pamięta coś Pan z wypadku?
S - Tyle co nic, świta mi co nie co lecz nie jestem w stanie tego posklejać.

P - A jakie miał Pan urazy?
S - Z tego co wiem miałem złamaną nogę, złamanie było zamknięte. Do tego na początku była informacja że miałem krwotok wewnętrzny, lecz informacja była nieprawdziwa. Dochodzą do tego zadrapania na całym ciele.

P - Okej, dziękuje Panu za wywiad i życzę szybkiego powrotu do zdrowia.
S - Dziękuje bardzo i do widzenia.
undefined_-_Imgur_2.png

Życzymy szybkiego powrotu do zdrowia i dziękuje za przeczytanie. Mam nadzieje, że się spodobało!

undefined_-_Imgur_2.png

unknown.png
Autoryzował: @Patryk99
undefined_-_Imgur_1.png

Edytowane przez Piko0412

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin