Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Policjant piuro.gr

snajper300
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Miałem pościg z sapd miałem Sancheza  wjechałem w drzewo I poleciałem obok mostu w vinewood z górki na dół I zginąłem i policjant Mi dał więzienie Powód Celowe samobójstwo Po pierwsze Skąd wiedział Że celowe samobójstwo ja uciekałem i ja wiem lepiej niż on Więc jakim cudem on mi daje celowe samobójstwo 

Pierwszy raz pisze skargę na kogoś ale to już przegięcie Nie wiem czy bierzecie jakiś Dzieciaków do tych sapd przyjmę na klate ta karę bo to tylko gra Ale proszę żeby mi nie dawał jakiś dzieciak  16 letni Jakiś głupot Wpisywał jak nie wierz to nie wpisuj proste 

Edytowane przez snajper300

Witam.

Na początku prosiłbym, żeby kolejne skargi zawierały lepszą składnię zdań. Z obecnych niewiele potrafię zrozumieć.

Po drugie...

20 minut temu, snajper300 napisał:

Że celowe samobójstwo ja uciekałem i ja wiem lepiej niż on Więc jakim cudem on mi daje celowe samobójstwo 

Zginąłeś z własnej winy, co zgodnie z taryfikatorem naszej frakcji jest traktowane jako celowe zabójstwo. Podobnie jak utopienie i inne z tego rzędu.

12 minut temu, snajper300 napisał:

Nie wiem czy bierzecie jakiś Dzieciaków do tych sapd

"Nie mierz innych swoją miarą."

13 minut temu, snajper300 napisał:

Ale proszę żeby mi nie dawał jakiś dzieciak  16 letni Jakiś głupot Wpisywał jak nie wierz to nie wpisuj proste 

Skończ i oszczędź sobie wstydu człowieku...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin