Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Cała moja kolekcja - 16 pojazdów, a w tym unikatowe lampy/niskie ID, zapraszam do składania ofert!

Ciastkowy*
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Model: Manana Electric
ID: 27 -> (czternasta na serwerze)
Pojemność silnika: 1.8
Przebieg pojazdu: ~ 7 300 km
Dodatki: FT bez modułu UP4/hydrauliki oraz niektórych dodatków wizualnych. Lampy (███), licznik (███)
Cena: Zaczynamy od 5kk, bo tyle wynosi największa oferta. Jeśli żadna z ofert mnie nie zadowoli - pojazdu nie sprzedam i zostanie w moim posiadaniu.
Coś od siebie: Jedna z trzech elektrycznych Mananek na serwerze, z których dwie są dostępne dla graczy (ID 27 oraz ID 1000 - obie należą do mnie). Posiada licznik koloru Royal Blue i lampy Lagunowe oraz rzadko spotykany w pojazdach elektrycznych bak 50 litrów (niemożliwy do zamontowania).
SS’y: SC0jwAh.png

Model: Remington
ID: 581 -> (pierwszy egzemplarz na serwerze, a tak poza tym jest to ogólnie pierwszy low-lider na serwerze)
Pojemność silnika: 2.2
Przebieg pojazdu: ~ 8 000 km
Dodatki: FT bez instalacji nitro/modułu UP3 (zamontowana hydraulika), niektórych dodatków wizualnych, przyciemnienie szyb 60%. Lampy/licznik  (███)
Cena: Zaczynamy od 8kk, bo tyle wynosi największa oferta. Jeśli żadna z ofert mnie nie zadowoli - pojazdu nie sprzedam i zostanie w moim posiadaniu.
Coś od siebie: Bardzo ładny Remington z 3-cyfrowym ID, ogólnie jest to pierwszy egzemplarz na serwerze, a poza tym pierwszy low-lider na serwerze. Posiada lampy koloru złocistego, a licznik również tego samego koloru.
SS’y: noIuTQg.png

Model: Comet
ID: 988 -> (trzeci na serwerze, a drugi aktywny/dostępny dla graczy)
Przebieg pojazdu: ~ 200 km
Dodatki: FT bez modułu UP2/modułu UP4, przyciemnianych szyb. Lampy (███), licznik (███)
Cena: Zaczynamy od 7.5kk, bo tyle wynosi największa oferta. Jeśli żadna z ofert mnie nie zadowoli - pojazdu nie sprzedam i zostanie w moim posiadaniu.
Coś od siebie: Comet z 3-cyfrowym ID, ogólnie jest to trzeci pojazd tej marki na serwerze, a aktywny/dostępny dla graczy - drugi. Posiada zamontowane unikatowe/niedostępne lampy w komponentach - bursztynowe, licznik w innym kolorze: złocisty. 
SS’y: SI5SkkD.png

Model: Manana Electric
ID: 1000
Pojemność silnika: 1.8
Przebieg pojazdu: ~ 43 km
Dodatki: FT bez modułu UP4/hydrauliki oraz niektórych dodatków wizualnych. Lampy/licznik (███)
Cena: Zaczynamy od 2.7kk, bo tyle wynosi największa oferta. Jeśli żadna z ofert mnie nie zadowoli - pojazdu nie sprzedam i zostanie w moim posiadaniu.
Coś od siebie: Jedna z trzech elektrycznych Mananek na serwerze, z których dwie są dostępne dla graczy (ID 27 oraz ID 1000 - obie należą do mnie). Posiada lampy/licznik koloru Royal (niedostępne do zamontowania w komponentach) oraz rzadko spotykany w pojazdach elektrycznych bak 50 litrów (niemożliwy do zamontowania).
SS’y: SC0jwAh.png

Model: Walton
ID: 1001
Pojemność silnika: 1.6
Przebieg pojazdu: ~ 600 km
Dodatki: felgi (1083), kolor felg (███)
Cena: Zaczynamy od 400k, bo tyle wynosi największa oferta. Jeśli żadna z ofert mnie nie zadowoli - pojazdu nie sprzedam i zostanie w moim posiadaniu.
Coś od siebie: -
SS’y:9bz2evk.png

Model: Cadrona
ID: 1511 -> (trzecia na serwerze, pierwsza aktywna/dostępna dla graczy)
Przebieg pojazdu: ~ 9 000 km
Dodatki: atrapa nitro, stereo, felgi, przyciemnienie szyb 60%, ogranicznik prędkości, moduł UP3. Lampy/licznik (███)
Cena: Zaczynamy od 1.38kk, bo tyle wynosi największa oferta. Jeśli żadna z ofert mnie nie zadowoli - pojazdu nie sprzedam i zostanie w moim posiadaniu.
Coś od siebie: Piękna Cadrona z niskim ID, dzięki któremu - jest ona trzecia na serwerze, a pierwsza aktywna/dostępna dla graczy (dwie pierwsze nieużywane od kilku lat).
SS’y:OIv6FjT.png

Model: Bravura
ID: 3491
Przebieg pojazdu: ~ 93 600 km
Dodatki: FT bez instalacji nitro/modułu UP4. Lampy/licznik (███)
Cena: Zaczynamy od 1.4kk, bo tyle wynosi największa oferta. Jeśli żadna z ofert mnie nie zadowoli - pojazdu nie sprzedam i zostanie w moim posiadaniu.
Coś od siebie: Ciekawa Bravura z niskim ID, a tak poza tym posiada zamontowane unikatowe/niedostępne lampy - morskie, licznik również tego samego koloru.
SS’y: qyNYFLS.png

Model: Huntley 
ID: 3631 (siódmy na serwerze, drugi aktywny/dostępny dla graczy)
Przebieg pojazdu: ~ 13 200 km
Dodatki: FT bez instalacji nitro/modułu UP4, hydrauliki (zamontowane UP3), modułu ABS. Lampy/licznik (███)
Cena: Zaczynamy od 2.8kk, bo tyle wynosi największa oferta. Jeśli żadna z ofert mnie nie zadowoli - pojazdu nie sprzedam i zostanie w moim posiadaniu.
Coś od siebie: Huntley z 4-cyfrowym ID, dzięki któremu jest to siódmy egzemplarz na serwerze, a drugi dostępny do kupna dla graczy.
SS’y: QdonXNb.png

Model: ZR-350
ID: 3726
Przebieg pojazdu: ~ 22 500 km
Dodatki: FT bez instalacji nitro/powiększonego baku benzyny. Lampy/licznik (███)
Cena: Zaczynamy od 3.6kk, bo tyle wynosi największa oferta. Jeśli żadna z ofert mnie nie zadowoli - pojazdu nie sprzedam i zostanie w moim posiadaniu.
Coś od siebie: Bardzo ładna ZR-350 z niskim ID, ciężko dostać teraz pojazd tego typu z 4-cyfrowym ID.
SS’y: 0il0rCl.jpg

Model: Bullet
ID: 3820 (dziewiąty na serwerze, siódmy aktywny/dostępny dla graczy)
Przebieg pojazdu: ~ 20 500 km
Dodatki: FT bez instalacji nitro/powiększonego baku benzyny, przyciemnionych szyb (zamontowane 80%). Lampy/licznik (███)
Cena: Zaczynamy od 9kk, bo tyle wynosi największa oferta. Jeśli żadna z ofert mnie nie zadowoli - pojazdu nie sprzedam i zostanie w moim posiadaniu.
Coś od siebie: Bardzo ładny Bullet z niskim ID, ogólnie jest to dziewiąty na serwerze, a siódmy aktywny/dostępny dla graczy. Posiada zamontowane unikatowe/niedostępne lampy - fuksja, licznik również tego samego koloru.
SS’y: vRGVvuC.png

Model: Flash
ID: 6175
Przebieg pojazdu: ~ 14 600 km
Dodatki: FT bez instalacji nitro/powiększonego baku benzyny, niektórych dodatków wizualnych. Lampy/licznik (███)
Cena: Zaczynamy od 1.4kk, bo tyle wynosi największa oferta. Jeśli żadna z ofert mnie nie zadowoli - pojazdu nie sprzedam i zostanie w moim posiadaniu.
Coś od siebie: Bardzo ładny Flash z 4-cyfrowym ID, ciężko teraz o pojazd tej marki z ID -10k.
SS’y:U 

Model: Windsor
ID: 6933 (trzeci na serwerze, drugi aktywny/dostępny dla graczy)
Przebieg pojazdu: ~ 24 600 km
Dodatki: FT bez instalacji nitro/modułu UP4, powiększonego baku benzyny (również brakuje LPG - zamontowane jest 50 dm). Lampy - (███), licznik (███)
Cena: Zaczynamy od 5.7kk, bo tyle wynosi największa oferta. Jeśli żadna z ofert mnie nie zadowoli - pojazdu nie sprzedam i zostanie w moim posiadaniu.
Coś od siebie: Ciekawy Windsor z niskim ID. Posiada zamontowane unikatowe/niedostępne lampy - fuksja, licznik również unikatowy/niedostępny - malinowy.
SS’y: g9jbm4F.pngg9jbm4F.png

Model: Tahoma
ID: 11905
Przebieg pojazdu: ~ 100 km
Dodatki: FT bez instalacji nitro/modułu UP3 (zamontowana hydraulika), modułu UP4, niektórych dodatków wizualnych. Lampy/licznik (███)
Cena: Zaczynamy od 2.9kk, bo tyle wynosi największa oferta. Jeśli żadna z ofert mnie nie zadowoli - pojazdu nie sprzedam i zostanie w moim posiadaniu.
Coś od siebie: Przepiękna Tahoma z całkiem niskim ID. Posiada zamontowane unikatowe/niedostępne lampy - Royal Blue, licznik również tego samego koloru.
SS’y: 9TzU9Ho.png9TzU9Ho.png

Model: Uranus
ID: 14842
Przebieg pojazdu: ~ 24 800 km
Dodatki: FT bez instalacji nitro/modułu UP4, modułu ABS, niektórych dodatków wizualnych. Lampy/licznik (███)
Cena: Zaczynamy od 2kk, bo tyle wynosi największa oferta. Jeśli żadna z ofert mnie nie zadowoli - pojazdu nie sprzedam i zostanie w moim posiadaniu.
Coś od siebie: Bardzo ładny Uranus z całkiem niskim ID, który posiada zamontowane unikatowe/customowe lampy- przez graczy tzw. Electric Indygo, licznik również tego samego koloru.
SS’y: nt2UGZo.png

Model: Greenwood
ID: 16652
Przebieg pojazdu: ~ 83 900 km
Dodatki: FT bez instalacji nitro/modułu ABS, baków (zarówno benzyny jak i LPG), niektórych dodatków wizualnych, przyciemnianych szyb (są zamontowane 80%). Lampy/licznik (███)
Cena: Prosiłbym o składanie jakiś sensownych ofert - jeśli żadna mnie nie usatysfakcjonuje, to pojazdu nie sprzedam.
Coś od siebie: Greenwood na całkiem niskim ID, posiada zamontowane unikatowe/niedostępne lampy - ceglane, licznik również tego samego koloru.
SS’y:tWOUR3T.png

Model: Feltzer
ID: 21493
Przebieg pojazdu: ~ 10 800 km
Dodatki: FT bez instalacji nitro/modułu UP4, baków (zarówno benzyny jak i LPG - zamontowane jest 25 dm). Lampy/licznik (███)
Cena: Prosiłbym o składanie jakiś sensownych ofert - jeśli żadna mnie nie usatysfakcjonuje, to pojazdu nie sprzedam.
Coś od siebie: Bardzo ładny Feltzer z całkiem niskim ID, posiada zamontowane unikatowe/niedostępne lampy - Royal Blue, licznik również tego samego koloru. 
SS’y: Roenjqw.jpg

Edytowane przez Ciastkowy*

Godzinę temu, GrzybMajster napisał:

cadrona 450k

Uranus 2.05kk ps/trade

co do Cadrony, to zaszła mała pomyłka - skopiowałem z Waltona id 1001 i nie zmieniłem sobie ceny… przepraszam Was. Co do uranusa, to super oferta, jakby ktoś trochę dołożył, to go sprzedam. :) 

32 minuty temu, Dejfid. napisał:

siema ciastek w takim razie morska bravura 1.4ps/wymiana

siemanko, super oferta, jeszcze troszeczkę i zmienia właściciela. <3 

12 minut temu, patryyk. napisał:

bravurka + uranusik = 4086

Napisałem discord, pomyślimy. Dalej :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin