Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Wniosek o zdjęcie z czarnej listy - TheMobileQ

MobileKK
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Witam całą Administrację przeglądającą wraz z graczami będących w Komisji Spraw Frakcyjnych. Napisałem ten wątek, gdyż chciałbym odwołać się do mojej czarnej listy KSF.

W dniu 18 września 2021 roku, zostałem wpisany na listę KSF z powodem - " Ubiegania się o stanowisko we frakcji jednocześnie pełniąc służbę administracyjną na innym serwerze ". Powód był jak najbardziej adekwatny, a kara była jak najbardziej zasłużona, gdyż głupio zrobiłem i dołączyłem do innego projektu, lecz potrafię się przyznać wiadomo, że nikt nie jest święty i każdy popełnia błędy. Jeżeli chodzi o ten projekt to zakończyłem współpracę oraz chciałbym dostać możliwość do pisania do rekrutacji do frakcji, gdyż brakuje mi rozgrywki z innymi graczami oraz nawiązywania nowych znajomości. Jeżeli chodzi o to czy żałuję swojego czynu to mogę powiedzieć, że żałuję jak mógłbym cofnąć czas to bym cofnął i nie robił, żadnej głupiej rzeczy, którą między innymi zrujnowałem swoją karierę w SAFD. 

Przechodząc do rzeczy chciałbym dostać drugą szansę i na pewno bym się pilnował to co robię, ale wiem że to nie ode mnie zależy, a właśnie od Administracji oraz od zarządu KSF.

Pozdrawiam wszystkich czytających mój wniosek oraz taka mała rada dla innych co nie dostali żadnej KSF, abyście się nie wpakowywali w żadne złe rzeczy.

Życzę miłego wtorku oraz pysznej kawki.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin