Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

4Life News - Wywiad z Operatorem Naczelnym Wiktor_1337.

Piko0412
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

undefined_-_Imgur_1.png

Witam was drodzy czytelnicy tego wywiadu. Ja jestem Starszym Redaktorem @Piko0412, a dzisiaj przedstawię wam wywiad z Operatorem Naczelnym @Wiktor_1337

5D4B3bb.png
3.png
5D4B3bb.png

P - @Piko0412

W - @Wiktor_1337

e1SOqdI.png

P - Witam, z tej strony Starszy Redaktor Piko0412 z 4Life News. Jesteś chętny po odpowiadać na kilka pytań?
W - Witaj, oczywiście.

P - To świetnie! Na samym początku opowiedz coś o sobie.
W - Jestem Wiktor, mam 16 lat i uczę się w szkole branżowej na kierunku mechanik pojazdów samochodowych. Mieszkam w małej miejscowości w województwie świętokrzyskim, lubię majsterkować, spotykać się ze znajomymi oraz grać w gierki.

P - Jak wygląda u Ciebie status z godzinami spędzonymi na serwerze oraz podobne statystyki?
W - Na serwerze posiadam przegrane 1925 godzin. Staram się spełniać moje obowiązki we frakcji, w biznesie i też wpadam na kopalnie lub kuriera.

P - Jaki masz majątek? Jakie pojazdy oraz posiadłości?
W - Nie jestem zbytnio bogaty, lecz mam Zr-350 2.2 na nitrze oraz elegy 2.0 pft. Sprzedałem dziś Cometa, ponieważ nie przypadł mi do gustu i obecnie majątek wyceniam na około 2kk, ale na pewno z czasem będzie on większy.

P - Obecnie jesteś w organizacji Zielarze. Jesteś w stanie powiedzieć, jaka panuje tam atmosfera, liczba pojazdów itp.?
W - Zielarze to nowo powstała organizacja, jest tam bardzo fajny klimat i dogadujemy się między sobą. Obecnie jest w organizacji 10 aut, z czego Jester 2.2 na pięknej unikatowej lampie, a mianowicie Wiśniowej, i wiele innych mniej spotykanych pojazdów.

P - Czy jeżeli dostałbyś pytanie, czy warto tam dołączyć - Co byś odpowiedział?
W - Jasne, że warto, na pewno można poznać wiele fajnych osób, przetestować nasze auta i miło spędzać czas na przykład na kanałach głosowych Discord.

P - W takim razie przejdźmy do biznesu. Jesteś obecnie w Studiu Filmowym, czym się tam zajmujesz i jakie są tam twoje obowiązki?
W - Tak, jestem w Studiu Filmowym jako Aktor. Pomagam przy nagrywkach i na pewno świetnie się bawię.

P - Tak samo, jak wcześniej, poleciłbyś ten biznes?
W - Oczywiście, że tak, jest to na przykład dla mnie odskocznia od takiej rutyny na serwerze, poznałem wspaniałych ludzi i nie żałuję, że dołączyłem do tego biznesu.

P - W takim razie przejdźmy do następnej rzeczy, jaką jest Road Assistance. Czym się tam zajmujecie, jaka panuje tam atmosfera?
W - W Road Assistance dbamy o porządek na parkingach i innych. W jakimś też stopniu pomagamy obywatelom San Andreas, bierzemy udział w wypadkach itp. A więc jeśli coś się dzieje z twoim autem, wiesz kogo wzywać haha.

P - Czy we frakcji jak byś miał możliwość przejęcia stanowiska szkoleniowca bądź egzaminatora. Jak byś zareagował i czy byś się zgodził?
W - Na pewno bym się strasznie ucieszył, ponieważ wiedziałbym, że się starałem. Nie zmarnowałbym na pewno takiej okazji i się zgodziłbym. 

5D4B3bb.png
Wiktor1337.gif
5D4B3bb.png

P - Więc przechodząc do kolejnego pytania, jak wcześniej. Poleciłbyś tę frakcję od siebie? I dlaczego tak albo dlaczego nie?
W - Tak, polecam tę frakcję, ponieważ możemy tu się wiele nauczyć i bardzo miło spędzić czas. Frakcja jest mocno dopracowana i widać, że lider Masellko stara się o to, by cały czas zaskakiwać nas nowościami itp.

P - To super. Ile posiadasz kar na serwerze? Czy w twoich karach znajdziemy jakieś bany bądź zerowania?
W - Jeśli chodzi o kary, to nie jest ich dużo. Nie wyliczę Ci ich co do jednej, bo już nie pamiętam, ile ich tam było. Bana lub zerowania nigdy nie miałem i będę się starał, żeby to się nie zmieniło.

P - Też mam taką nadzieję. Czy jesteś zadowolony, z tego, co osiągnąłeś na serwerze? Majątek oraz nowe znajomości? Myślisz, że można byłoby więcej?
W - Tak jestem strasznie dumny z tego, co mam i nie wyobrażam sobie bana lub zerowania. Jeśli chodzi o majątek, to nie jest on bardzo ważny. Liczy się w większości przyjemności z gry, znajomości, które nawiązałem dzięki 4life i no jeszcze raz przyjemności, że po całym dniu mogę wejść na mumble pogadać, że znajomymi z frakcji, popisać na discordzie organizacji oraz spełniać się dalej. Czy można by było więcej? Jasne, że tak, zarabiam i inwestuje w auta i inne, a więc można i będzie więcej.

P - Chciałbyś osiągnąć coś więcej na serwerze? Mowa tutaj o randze administracyjnej na naszym serwerze, próbowałeś kiedyś bądź masz plan napisać rekrutacje?
W - W przyszłości myślę, że tak, ale na razie jestem dumny z tego, co mam i to mi wystarcza.

P - Pytania pytaniami, lecz dotarliśmy do końca. Czy na sam koniec chcesz kogoś pozdrowić?
W - Chciałbym na starcie pozdrowić Cię, dziękuję za propozycje wywiadu. Wszystkich znajomych, których poznałem na serwerze, administrację oraz Mamę, Tatę i rodziców.

5D4B3bb.png

undefined_-_Imgur_7.png

Autoryzował: @Patryk99

undefined_-_Imgur_1.png

Edytowane przez Patryk99

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin