Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

4Life News - Wywiad z Supporterem Verax

Piko0412
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

undefined_-_Imgur_1.png

Witam, z tej strony Starszy Redaktor @Piko0412. Zapraszam do przeczytania wywiadu z Supporterem @VeraX.

5D4B3bb.png
1.png
5D4B3bb.png

P - @Piko0412

V - @VeraX

5D4B3bb.png

P - Hej! Z tej strony Starszy Redaktor Piko0412 z 4Life News. Czy jesteś chętny po udzielać odpowiedzi na pytania?
V - Hejka! Oczywiście.

P - To świetnie! Na samym starcie opowiedz coś o sobie.
V - Nazywam się Konrad, mam 21 lat pochodzę z województwa mazowieckiego. Obecnie uczęszczam do szkoły policealnej na kierunku ochrony, na którym po wakacjach został mi ostatni rok nauki. Moim hobby jest urbex, czyli w skrócie zwiedzanie opuszczonych miejsc oraz motoryzacja. Na serwerze gram już 2 lata. Przez ten krótki okres rozegrałem prawie 4 tysiące godzin, lecz przez swoją głupotę na profilu obecnie widnieje liczba 980 godzin. Uczęszczam do frakcji San Andreas Road Assistence, gdzie obecnie posiadam stopień pracownika, na serwerze należałem również do kilku biznesów.

P - Jak wygląda twoja sytuacja z majątkiem, ile posiadasz, jest to mało czy dużo?
V - Na chwilę obecną zliczając wartość pojazdów oraz ilość węgla byłoby to nieco ponad 2 miliony. Uważam to za bardzo mały majątek, lecz patrząc na to, że uzbierałem go w ostatnie 3 miesiące, można uznać, że jest całkiem zadowalający.

P - Nie żałujesz poświęconego czasu na serwer? Myślisz, że mógłbyś lepiej wykorzystać ten czas?
V - Nie żałuje gra mi się na serwerze bardzo przyjemnie i ciągle mam sporo rzeczy do robienia, przez co gra nie staje się monotonna. Duży wpływ z pewnością mają osoby, które poznałem na serwerze, dzięki którym rozgrywka staje się jeszcze przyjemniejsza. Mógłbym go oczywiście lepiej zagospodarować, lecz nie przeszkadza mi to, ponieważ jak już wspomniałem, gra sprawia mi przyjemność, a z przyjemności nie należy rezygnować.

P - W takim razie przejdźmy do organizacji na serwerze. Obecnie jesteś w Dirty Angels, jak się tam gra, jaka panuje tam atmosfera, poznałeś jakąś fajną osobę?
V - Zgadza się, w Dirty jestem już całkiem sporo czasu, obecnie mam rangę sprośnego aniołka czym samym należę do zarządu. Szczerze mówiąc, cieszę się, że tu trafiłem, dzięki czemu poznałem dużo ciekawych osób, z którymi świetnie się gra. Z pewnością pod kątem atmosfery mogę śmiało powiedzieć, że jest to największy poziom, gracze są tu dla siebie mili i pomocni jak tylko ktoś ma jakiś problem, bądź pytanie na pewno znajdzie się ktoś, kto udzieli rady bądź pomocy.

5D4B3bb.png
img%5D
5D4B3bb.png

P - Przejdźmy dalej, frakcja, w której się znajdujesz to SARA, czym się tam zajmujesz i jakie są twoje obowiązki?
V - W tej frakcji jestem już drugi raz, przed odejściem zdobyłem rangę Inspektora naczelnego, lecz obecnie obejmuje stanowisko pracownika. Do moich obowiązków przede wszystkim należy dbanie o parkingi oraz o wszelkie sprawy związane z ruchem ulicznym na przykład dbaniem o stan nawierzchni by graczom nie przeszkadzały w rozgrywce dziury w drogach. Na chwilę obecną moim głównym celem oczywiście jest powrót na wcześniejsze stanowisko, lecz wszystko w swoim czasie.

P - Czy polecasz od siebie tę frakcję?
V - Oczywiście, że tak uważam, że przede wszystkim, że warto tu przyjść ze względu na świetną ekipę, z która zawsze można pogadać, pośmiać się bądź pograć w inne gry. Wszyscy są otwarci dla siebie i nigdy u nas nie panuje nuda, co chwila coś się dzieje i jest wesoło. Oczywiście mamy też swoje obowiązki, które też skutecznie urozmaicają grę na serwerze.

5D4B3bb.png
4.png
5D4B3bb.png

P - To super! Jak wiemy, na ten moment jesteś w gronie administracji, dostałeś drugą szansę w ostatniej rekrutacji. Czy możesz opowiedzieć historie związaną ze straconą szansą?
V - Zgadza się, dostałem drugą szansę i już chyba każdy wie, że pierwszą szansę straciłem przez perma. Nie chciałbym wchodzić w szczegóły ze względu, iż uważam, że nie ma co dodatkowo nagłaśniać tego tematu, oraz nie ma czym się chwalić, lecz tak jak już pewnie dużo osób wie, dostałem perma za rozdawanie majątku, było to bardzo głupie i nie rozważne, za co przyszło mi bardzo drogo zapłacić. Oczywiście była to głupota i moja wina w momencie dostawania bana sądziłem, że mój powrót na serwer będzie bardzo trudny a wręcz niemożliwy. W momencie dostania unbana miałem tylko jeden cel na serwerze mianowicie zrobić wszystko, co tylko się da, by przy następnej rekrutacji na supporta zwiększyć jak najbardziej swoje szanse, mimo iż sam uważałem ten cel za niewykonalny. Muszę również dodać, iż jestem bardzo wdzięczny administracji za danie mi jeszcze jednej szansy.

P - Jednak udało ci się i bardzo gratuluje. Czy uważasz, że należy ci się to stanowisko? Jak myślisz, zasłużyłeś?
V - Jest to bardzo ciężkie pytanie. Ja zrobiłem wszystko by udowodnić, że zależy mi oraz że jestem odpowiednią osobą, by mi zaufać mimo wcześniejszych błędów. Wydaje mi się, że to naturalne, że w momencie dostania się na rangę człowiek uważa, że jest odpowiednią osobą, i tak jest też w moim przypadku, ponieważ inaczej nie miałoby to sensu zajmować komuś innemu miejsca. Chociaż nie ukrywam, że przede mną jeszcze trochę nauki.

P - Jak myślisz, każdy, kto się postara, jest w stanie dostać się do grona administracji?
V - Osobiście uważam, że na pewno warto się starać i się nie poddawać, czego jestem przykładem, ale starania czasem to nie wszystko myślę, że trzeba mieć też trochę szczęścia. Z pewnością jak się osobą aktywną i pomocną na serwerze to jest to duży atut, lecz na dostanie się do administracji z pewnością wpływa bardzo dużo czynników, które też mi nie są znane. Od siebie mogę dodać, że prędzej czy później, jeżeli człowiek się stara zostanie to zauważone.

P - Dobra, dotarliśmy do końca. Jeżeli chcesz kogoś pozdrowić to idealna chwila, oddaje głos w twoje ręce.
V - Oczywiście. Na wstępie chciałbym podziękować wszystkim osobą, które na różnych etapach gry na serwerze bardzo mi pomagały bądź pomagają, jestem wam bardzo wdzięczny. Chciałbym również pozdrowić wszystkich członków organizacji Dirty Angels, frakcji San Andreas Road Assistance. Na sam koniec chciałbym pozdrowić: @MIKO23@MisiekplTeam@Karcia*@Kumi@AdaSkoo@Coska@J0hnny_@tyrkat404@T44@Onii-Chan oraz oczywiście cieplutkie pozdrowienia dla wszystkich graczy 4life.

P - Również dołączam się do pozdrowień oraz dziękuje za wywiad.

5D4B3bb.png 

undefined_-_Imgur_7.png

Autoryzował: @Blender.

undefined_-_Imgur_1.png

Edytowane przez Blender.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin