Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

4Life News - Wywiad z Hirek2

Piko0412
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

undefined_-_Imgur_1.png

Witam was drodzy czytelnicy, Starszy Redaktor @Piko0412 z tej strony. Zapraszam was do przeczytania wywiadu z @Hirek2.

5D4B3bb.png
2.png?width=1202&height=676
5D4B3bb.png

P - @Piko0412

H - @Hirek2

5D4B3bb.png

P - Cześć, Starszy Redaktor Piko0412 się kłania. Jesteś chętny odpowiedzieć na pytania?
H - Cześć, Pewnie, że jestem.

P - To super. Standardowo zaczynając każdy wywiad, opowiedz coś o sobie.
H - A więc Nazywam się Kacper, mam 17 lat i pochodzę z województwa lubuskiego. W wolnym czasie gram na serwerze oraz zajmuje się ogrodem, Jest to moja pasja. Jestem osobą, którą chętnie pomaga innym i dzieli się wiedzą, Chociaż muszę przyznać, że jestem nieco leniwy.

P - Jak na serwerze — czas spędzony, jakieś nowe znajomości?
H - Na obecny moment mam 1175 godzin spędzonych na serwerze, Przez całą moją rozgrywkę od 2017 roku na serwerze poznałem wiele ciekawych osób, Z niektórymi grywam w inne gry, Grę na serwerze traktuję jako odpoczynek. Na początku grywałem raczej na serwerze dla zabawy, Często dostawałem kary. Od jakiegoś czasu gram na serwerze na poważniej, Założyłem organizację i rozwijam ją cały czas. Najczęściej można spotkać mnie w samochodzie niż na jakiejś pracy, Rzadko pracuję na pracach dorywczych, Chyba że zbieram na jakieś ulepszenie do auta.

P - 1175 godzin — Nie żałujesz tego czasu wydanego na grę?
H - Myślę, że jest to raczej mała ilość godzin, Mimo wszystko dużo czasu spędzam na świeżym powietrzu, Nie żałuję tego czasu, Przez większość tego czasu świetnie się bawię, Poczynając od pościgów, Do robienia akcji RP, Grywam raczej tylko wtedy kiedy nie mam nic ważnego na głowie. Jestem pewien, że drugie tyle jeszcze przegram na serwerze!

P - No właśnie, pościgi są związane z twoją frakcją, do której dołączysz, mowa oczywiście o Police Department. Jak się czułeś i czujesz, dostając się do policji na serwerze?
H - Na początku trochę nie wierzyłem, że się udało, Obecnie oczekuję na pierwsze spotkanie dla kadetów, Cieszę się, że będę mógł spróbować czegoś nowego na serwerze i pomagać innym oraz poznać nowe osoby, Od zawsze byłem ciekaw, jak wygląda ta frakcja od środka, ale nigdy nie próbowałem swoich sił, by dołączyć do tej frakcji, Teraz będę miał okazję w niej być i mam nadzieję, że zostanę w niej jak najdłużej.

5D4B3bb.png
1.png5D4B3bb.png

P - Poprzednią frakcją, w której byłeś, było Road Assistance, czemu odszedłeś od swojego wcześniejszego stanowiska?
H - Zgadza się, Byłem we frakcji SARA przez około 5 miesięcy, Na początku angażowałem się bardzo we frakcję, Z czasem jednak powoli zaczęło nudzić mnie robienie tego samego codziennie, Myślałem nad wzięciem urlopu, ale stwierdziłem, że już się wypaliłem i postanowiłem odejść. Mimo wszystko dobrze zapamiętam tę frakcję, Dzięki niej poznałem większość osób i wielu osobą pomogłem, Była tam miła atmosfera i myślę, że kiedyś być może wrócę jeszcze tam.

P - Poleciłbyś tę frakcję dla innych?
H - Jak najbardziej, Dla każdego gracza, który chciałby spróbować, jak to jest być we frakcji, Byłaby to właśnie odpowiednia frakcja. Można nauczyć się wielu rzeczy, Poduczyć się w odgrywaniu RP oraz zobaczyć jak ciężko pracują wszystkie służby i dbają o porządek na serwerze.

P - To super, obecnie nie jesteś w żadnym biznesie — planowałeś do jakiegoś dołączyć, jeżeli tak do jakiego?
H - Nie planuję dojścia do żadnego biznesu, Na moment obecny nie ma zbytnio organizacji która by mi się w jakiś sposób podobała, Biznesy zdecydowanie nie są dla mnie.

P - A byłeś już w jakimś bądź pisałeś kiedyś rekrutacje?
H - Nigdy nie byłem w żadnym z biznesów oraz nie pisałem rekrutacji, Chociaż jeżeli kiedyś miałoby się stać, że chciałbym jednak dołączyć do któregoś z biznesów, to byłby to najprawdopodobniej biznes „4WARS".

P - Tak jak wcześniej wspomniałeś organizacje — skąd taki pomysł?
H - Hmm, Z organizacjami było u mnie ciężko, Nie uważałem ich za coś potrzebnego i sensownego. Z czasem pewien znajomy zaczął naciskać, by stworzyć własną organizację. Na początku byłem sceptycznie nastawiony to tego pomysłu. Po dłuższych rozmowach z nim stwierdziłem, że mogę spróbować. Znalazłem potrzebne osoby, które mi pomogły ją stworzyć. Obecnie Organizacja ma lekko ponad miesiąc i uważam, że nie jest to takie złe, Organizacja rozwija się cały czas, a ja mam z tego dużą satysfakcję. Ostatnio nabyliśmy nową bazę i można poznać sporo osób, Powymieniać się przemyśleniami, Podzielić się autami lub doradzić coś na temat: ich tuningu.

P - Skąd pomysł na nazwę ''Mroczne Misiaczki''?
H - Pomysł narodził się przypadkowo, Rozważaliśmy różne nazwy, Na początku miało to być coś poważnego i „mrocznego” Sporo nazw przewinęło się i żadna nam się nie spodobała. Zaczęliśmy kombinować z „Mroczne/Mroczny” Na początku nazwa miała być po angielsku, Zacząłem się bawić tłumaczeniami i w końcu padło „Mroczne Misiaczki” Nazwa była nieco śmieszna i przypodobała nam się i tak zostało, Dopasowaliśmy rangi pod nazwę i tak już zostało.

5D4B3bb.png
3.png
5D4B3bb.png

P - Zapomniałem wcześniej zapytać o nick, skąd pomysł na Hirek2?
H - Nick jest już bardzo stary, Pierwszy raz użyłem go jakieś 7/8 lat temu w Minecrafcie. Niestety nie pamiętam za bardzo, już jak narodził się pomysł na ten nick, Spodobał mi się i tak został ze mną już na dobre, Często mówili mi, żebym, używał „Hirek”, Ale to właśnie to magiczne „2” Dodaje takiego klimatu dla tego nicku, Krótkie i jednocześnie proste do zapamiętania.

P - Rozumiem, próbowałeś kiedyś dołączyć do administracji serwera?
H - Czy próbowałem dołączyć? Oczywiście, Podczas ostatniej rekrutacji przełamałem się i postanowiłem napisać podanie i co prawda nie udało mi się to, nie tracę nadziei i będę próbował podczas następnych rekrutacji. Któregoś dnia na pewno się uda „zasilić” ekipę serwera.

P - To życzę powodzenia. Może odejdźmy od serwera, masz jakąś cechę w sobie które denerwuje najbliższe ci osoby?
H - Dzięki. Na pewno to, że nie zawsze im odpisuję. Myślę, że często ich denerwuje, że poruszam tematy poważniejsze i gadam bez „sensu” tzn., Uważam, że nasz świat nie ma szansy na przyszłość przez to, jacy są ludzie i jakie mają podejście do wszystkiego, Często staram się uświadamiać, kogoś o tym, co się dzieje i obrzucam ich argumentami, Chociaż niekoniecznie mogę mieć rację, gdyż nigdy mi nie powiedzieli, żebym przestał i często rozmawiają ze mną na takie tematy, Wiadomo każdy człowiek, ma jakieś wady.

P - A masz jakąś cechę, które oddziela cię od innych?
H - Myślę, że wyróżniam się spojrzeniem na świat, Nietypowe pomysły, które w życiu codziennym potrafią zwrócić uwagę innych i wywołać uśmiech na twarzy. Uważam, że powinniśmy dbać jak najbardziej o naturę i staram się robić jak najwięcej w tym kierunku oraz, spora chęć dzielenia się dobrem co w dzisiejszych czasach jest rzadkością. Jak można też zauważyć wolę mówić mniej a nieco konkretniej. Poza tym nie uważam, żebym, różnił się jakoś bardzo od innych ludzi.

P - To skoro jesteś taki pomysłowy, to co byś zrobił, gdybyś dostał na teraz milion złotych?
H - Przede wszystkim zadbałbym o siebie i o swoją rodzinę, W drugiej kolejności zrealizowałbym swoje największe marzenia. Za resztę pieniędzy pomógłbym osobą potrzebującym, Oraz pomógłbym bezdomnym zwierzętom w schroniskach, Raczej nie jest to coś pomysłowego, ale na pewno nie zostawiłbym całych pieniędzy dla siebie. Uważam, że nie jest to najważniejsza rzecz w życiu.

P - Czytasz książki bądź oglądasz filmy? Jeżeli tak to masz jakieś ulubione tytuły?
H - Książek zbytnio nie czytam, Z filmów oglądam tylko jakieś poradniki lub poważniejsze „wywody” na różne tematy, Rzadziej gameplay'e z gier, Z filmów pełnometrażowych to moim faworytem są filmy katastroficzne.

P - To w takim razie jak wygląda u ciebie muzyka? Ulubione utwory bądź wykonawcy?
H - Najczęściej słucham piosenek, które lecą w radiu, lecz muszę przyznać, że uwielbiam słuchać piosenek z lat 80-90. Nic specjalnego.

P - Masz w życiu takie osoby, które są dla ciebie wielką inspiracją, jeśli tak to, jakie i dlaczego?
H - Muszę przyznać, że jest to cięższe pytanie, gdyż mam parę takich osób, ale nie uważam, że są jakąś dużą inspiracją. Sporo od nich się nauczyłem, Ale podążam swoją ścieżką życia.

P - Jakie miejsce na ziemi wybrałbyś na wakacje, gdybyś miał dofinansowanie?
H - Takim wymarzonym miejscem byłoby miejsce z klimatem umiarkowanym, Takie własne „Ranczo” W okolicach natury i spokojnym miejscu z dala od ludzi.

P - Super, koniec mych pytań. Na koniec jakieś pozdrowienia?
H - Pewnie, Chciałbym pozdrowić @pepsiak01, @Kurzi, @yeeciok*, @Lisa_, @kondziolek, @Turek., @ManiekFaniek, @SoBcZi.*, @M1CH4K, @tyrkat404, @Cekol oraz całą masę osób, których wymienić nie dałbym rady tutaj! Pozdrowienia oczywiście kieruję także do ciebie.

P - Dziękuje bardzo za pozdrowienia oraz dołączam pozdrowienia do wcześniej wymienionych osób.

5D4B3bb.png

undefined_-_Imgur_7.png

Autoryzował: @Sheeker

undefined_-_Imgur_1.png

Edytowane przez Sheeker

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin