Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

4Life News - Wywiad ze Szkoleniowcem 0nii*

Piko0412
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

undefined_-_Imgur_1.png

Witam, z tej strony Starszy Redaktor @Piko0412 z redakcji 4Life News. Zapraszam was do przeczytania wywiadu ze Szkoleniowcem SARA @0nii*.

5D4B3bb.png
2.png5D4B3bb.png

P - @Piko0412

O - @0nii*

5D4B3bb.png

P - Hej, z tej strony Starszy Redaktor Piko0412 z Redakcji 4Life News. Jesteś chętny na kilka pytań?
O - Witam, z tej strony Inspektor Naczelny 0nii* z San Andreas Road Assistance! Oczywiście, że odpowiem na twoje pytania.

P - To na dobry start chciałbym, abyś opowiedział parę zdań na swój temat.
O - Mam na imię Dominik i mam 20 lat, Mieszkam w województwie warmińsko-mazurskim, w mieście Mrągowo. Interesuje się astronomią, gotowaniem oraz japońską motoryzacją.

P - Masz przegrane prawie 2670 godzin na serwerze, nie żałujesz tego wydanego czasu? Myślisz, że mógłbyś go inaczej zagospodarować?
O - Oczywiście, że mógłbym godziny przegrane na serwerze przeznaczyć na rozwijanie siebie oraz mojego hobby, ale gdybym nie grał tyle na serwerze, nie poznałbym tylu osób, z którymi rozmawiam oraz pisze do dzisiaj, więc nie żałuję.

P - Jak wyglądały twoje początki na serwerze? Skąd dowiedziałeś się o jego istnieniu?
O - Nudziłem się w Sylwestra i przypomniałem sobie, że istnieje coś takiego jak Multiplayer do GTA:SA, szukałem na Youtubie serwerów i wybrałem serwer 4life. Moje początki dwa lata temu wyglądały tak, że będąc nowym graczem, nic nie ogarniałem, pamiętam do dziś, jak myślałem, że można kraść pojazd z parkingu, lecz gracze okazali się naprawdę pomocni, w odnalezieniu się na serwerze.

P - A skąd pomysł dołączenia do SARA? Pamiętasz, jaka była twoja reakcja na dostanie się do frakcji?
O - Zaczynając na serwerze, od zawsze chciałem dołączyć do frakcji, moim pierwszym wyborem było Transport San Andreas, lecz nie czułem się w tej frakcji za dobrze oraz chciałem odgrywać Roleplay z innymi frakcjami, więc napisałem do San Andreas Road Assistance. Dostałem się za pierwszym razem, nie pamiętam dokładnie jaka była moja reakcja, lecz na pewno pamiętam, że byłem bardzo szczęśliwy oraz nie wchodziłem na serwer, bo bałem się kary dostać.

5D4B3bb.png
1.png
5D4B3bb.png

P - Jesteś na stanowisku szkoleniowca we wcześniej wspomnianej frakcji, jak wyglądała twoja reakcja, dostając ową propozycję?
O - Dostając w Grudniu propozycję od Lidera frakcji, byłem zaskoczony, lecz po krótkiej rozmowie przyjąłem na chłodno propozycję i jestem szkoleniowcem do dzisiaj.

P - Masz jakieś śmieszne historie ze szkoleń, które zapadły ci w pamięć?
O - Jeśli chodzi o śmieszne sytuacje ze szkoleń, to została mi w głowie jedna, przyszły adept na pierwszym szkoleniu po omówieniu kodów, wpisał kod na zejście ze służby i napisał, że mu się nudzi i sobie idzie, oczywiście zajął nim się lider, który powiedział mu, że już pierwszego dnia nie zdał Akademie.

P - Poleciłbyś tę frakcję, jeśli tak dlaczego?
O - Oczywiście, że polecam frakcje innym graczom, mamy świetne osoby we frakcji, z którymi możesz rozmawiać o róznych tematach, więc na kanale mumble nigdy nie jest nudno, mamy także świetny zarząd oraz szkoleniowców. Mamy też bardzo rozbudowane RP, więc jest co robić na służbie. Zapraszam czytelników zainteresowanych frakcją, do napisania podania w najbliższej rekrutacji.

P - Obecnie nie jesteś w żadnym biznesie, nie planowałeś do jakiegoś dołączyć? Jeżeli tak to do jakiego?
O - Nie zamierzam dołączyć do żadnego biznesu, gdyż nie ma żadnego takiego, który by mi odpowiadał, lecz może znajdzie się takowy biznes w przyszłości.

P - Jesteś w organizacji Dirty Angels, czemu akurat ta i czy poleciłbyś ją dla innych?
O - Wybrałem tę organizację, gdyż wydawało mi się, że będzie "profesjonalna" oraz miła atmosfera i się nie rozczarowałem, naprawdę cieszę się, że dołączyłem do niej, poznałem dużo nowych ludzi, z którymi się świetnie pisze. Polecam wszystkim graczom organizację Dirty Angels, jeśli ktoś chce dołączyć to mamy otwartą rekrutację na forum.

P - Jaki jest stan twojego majątku? Uważasz, że to dużo czy mało?
O - Aktualnie mój majątek wynosi 3,2kk i uważam, że jak na taką ilość godzin jest to mało, powinienem mieć przynajmniej dwa razy tyle, ale nie można mieć wszystkiego.

P - Jesteś zadowolony z tego, co osiągnąłeś na serwerze?
O - Oczywiście, że jestem zadowolony z osiągnięć na serwerze i na pewno nie zaprzestane na tym, będę piąć się wyżej i tylko wyżej.

P - Próbowałeś dostać się kiedyś do grona administracji serwera bądź planujesz?
O - Nie raz próbowałem pisać na rangę support, lecz nie jestem dobry w pisaniu podań, więc jeszcze nie udało mi się dołączyć do grona administracji, lecz nie będę się poddawał i na pewno napiszę ponownie.

P - Co zmieniłbyś na serwerze?
O - Raczej nie ma takiej rzeczy, którą zmieniłbym na serwerze, ale na pewno bym coś dodał i tą rzeczą jest dodanie nowych gier do kasyna, gdyż jednoręki bandyta jest już przereklamowany.

P - Super, dotrwaliśmy do końca! Chcesz kogoś pozdrowić? To ten moment.
O - Oczywiście, chciałbym pozdrowić osoby z San Andreas Road Assistance: @HUbi_@MisiekplTeam@Kumi@MIKO23@PalGrom@VeraX, @Karcia* i resztę! Chciałbym pozdrowić także osoby z organizacji Dirty Angels: @Aza*@Avada_@Hubus.@KacPusS oraz resztę!

5D4B3bb.png
3.png5D4B3bb.png

undefined_-_Imgur_7.png

Autoryzował: @Sheeker

undefined_-_Imgur_1.png

Edytowane przez Sheeker

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin