Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

4Life News - Wywiad z Elewem SzymeQ.

Piko0412
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

undefined_-_Imgur_1.png

Witam, z tej strony Starszy Redaktor @Piko0412 z Redakcji 4Life News. Zapraszam was do przeczytania wywiadu ze Strażakiem-Elewem @SzymeQ.

5D4B3bb.png
1.png

5D4B3bb.png

P - @Piko0412

S - @SzymeQ.

5D4B3bb.png

P - Witaj, z tej strony Starszy Redaktor Piko0412 z Redakcji 4Life News. Jesteś chętny na wywiad?
S - Witam serdecznie, z tej strony Strażak-Elew SzymeQ. SAFD się kłania!, nie ma żadnego problemu, chętnie odpowiem na kilka pytań.

P - To świetnie. Zaczynając, opowiesz coś o sobie?
S - Dobrze, a więc tak mam na imię Szymon mam 15 lat, interesuje się służbami mundurowymi głównie strażą, w życiu realnym mieszkam w województwie dolnośląskim a dokładniej nieopodal miasta Oleśnica. W wolnych chwilach, gdy nie mam żadnych obowiązków, jeżdżę dużo na rowerze oraz wychodzę ze znajomymi bądź angażuje się w pobliskiej OSP.

P - Skąd dowiedziałeś się o istnieniu serwera? Jak wyglądały twoje początki?
S - O istnieniu serwera dowiedziałem się jakoś w 2019 roku od kilku dobrze znanych youtuberów nagrywających MTA, którzy głównie wcześniej nagrywali z serwera 4Life. Co do moich początków na serwerze, wyglądało to tak, że wszedłem na serwer i poszedłem od razu zarabiać na magazynie, ponieważ dowiedziałem się, że jest to najlepsza praca na początek, w późniejszym czasie napisałem do kilku frakcji, niestety się nie dostawałem z powodu słabo rozpisanych podań, lecz się nie poddawałem i wreszcie po kilku miesiącach się dostałem.

P - Masz przegrane 300 godzin. Nie jest do dużo, lecz nie żałujesz tego czasu?
S - Nie jest to dużo, lecz nie żałuje ani jednej chwili spędzonej na serwerze, spotkałem wiele fajnych osób i do dzisiaj z większością mam dalej kontakt, dobrze również się bawiłem, grając na serwerze.

P - Co składa się na twój majątek? Uważasz, że majątek, jaki osiągnąłeś jest zadowalający, jak na ilość godzin przegranych przez Ciebie?
S - W skład mojego majątku wchodzi jedyny mój samochód, a dokładniej jest to Euros 1.6 na lampkach kawowych, mój majątek jest równy 220 tysięcy, z czego 25 tysięcy mam na koncie bankowym. Myślę, że mogłem zarobić troszkę więcej, lecz dla mnie w ciągu 300 godzin zdobyłem zadowalający majątek.

P - Wspomniałeś wcześniej, że próbowałeś dołączyć do innych frakcji, jakie były to frakcje i ile razy próbowałeś?
S - Z tego, co pamiętam, raz składałem podanie do San Andreas Road Assistance, lecz niestety się nie dostałem, następnie złożyłem podanie do frakcji San Andreas Police Department, lecz niestety również nie wyszło, a po kilku miesiącach przerwy złożyłem podanie do San Andreas Fire Department i zostałem przyjęty, moja przygoda się skończyła pod koniec akademii, ponieważ dostałem karą serwerową, po czym dwa miesiące później napisałem podanie i zostałem przyjęty po raz drugi.

5D4B3bb.png
2.png
5D4B3bb.png

P - Po czasie myślisz, że dobrze, że się nie dostałeś do SARA? Uważasz, że dało ci to coś do zrozumienia?
S - Tak, myślę, że dobrze nawet wyszło, że nie dostałem się do SARA, ponieważ myślę, iż lepiej się czuje we frakcji SAFD, niż czułbym się we frakcji SARA. Na pewno troszkę dało mi to do zrozumienia, że to nie jest odpowiednia frakcja dla mnie.

P - Właśnie jesteś w SAFD, jaka panuje tam atmosfera? Poleciłbyś te frakcje dla innego gracza?
S - Tak, aktualnie jestem po raz drugi w szkole podoficerskiej SAFD i myślę, że atmosfera jest bardzo dobra, dobrze z każdym się dogaduje i nie ma żadnych większych problemów z pracownikami i zarządem owej frakcji. Uważam, iż frakcja SAFD jest odpowiednia dla każdego gracza, bardziej ogarniętego i mniej ogarniętego, kadra szkoleniowa wyszkoli każdego, nawet tych, co nic nie umieją i nic nie rozumieją.

P - Zmieniłbyś coś we frakcji na ten moment?
S - Hmmm, czy zmieniłbym coś na ten moment we frakcji? Myślę, że na ten moment nic we frakcji nie trzeba zmienić, wszystko jest w porządku.

P - To przejdźmy do biznesu, czemu nie ma cię w żadnym?
S - Według mnie nie miałbym zbytnio czasu na biznesy, myślałem o kilku, lecz bynajmniej dla mnie ciężko by było połączyć służbę, z życiem realnym i w dodatku z życiem poza służbą.

P - A jeśli miałbyś dołączyć to do którego?
S - Jeśli miałbym dołączyć, to bym dołączył do 41.St. Mechanized Infantry Division bądź do 4Wars, ponieważ uważam, iż są to jedne z lepszych biznesów znajdujących się na serwerze.

P - Jak wygląda z organizacjami, czemu też nie widzimy cię w żadnej?
S - Sprawa z organizacjami wygląda następująco, byłem już w kilku, lecz niestety miałem długą przerwę i zostałem wyrzucony, lecz w planach mam złożyć podanie do organizacji o nazwie Dirty Angels, bądź innej dowolnej.

P - Chciałbyś kiedyś założyć organizacje? Jak by się nazywała?
S - Według mnie jest to przyszłościowe pytanie, w planach mam założenie takiej mniejszej organizacji, lecz jest to bardzo oddalone czasowo, musiałbym nazbierać pieniądze na utworzenie oraz na jakieś organizacyjne samochody, a co do nazwy to na razie nie mam pomysłu, jeśli oczywiście będzie zakładana, to przemyślę tę sprawę.

P - Będziesz w przyszłości starał się o stanowisko w gronie ekipy serwera? Co byś zmienił na serwerze?
S - Tak, w przyszłości zamierzam starać się o dołączenie do grona administracji serwera, tylko oczywiście nie wiadomo czy będę spełniać wszystkie wymagania, na pewno myślę, że bym bardzo dobrze sprawował na tej funkcji, na pewno, gdybym się dostał, zaproponowałbym wiele zmian na przykład zmianę kasyna, ponieważ aktualne nie jest zbytnio używane z powodu takiego, iż dużo pieniędzy się wydaje i prawie nic się z tego nie zwraca, jedynie przy większej wydanej sumie, zaproponowałbym również odświeżenie DODO, ponieważ owa praca nie jest zbytnio aktualizowana, a bardzo fajnie się na niej pracuje i zarabia, lecz trzeba oczekiwać na rekrutacje i zobaczymy, jak się dalej sprawy potoczą.

P - To odejdźmy od serwera. Gdybyś dostał teraz milion złotych, co byś zrobił?
S - Jakbym dostał milion złotych, myślę, iż większość by poszła na zakupienie domu jednorodzinnego, jakiś samochodzik, resztę kwoty bym przeznaczył na pożywienie, picie i utrzymanie, a jakieś grosze, które by zostały to na serwer MTA.

P - Gdybyś miał zafundowane wakacje, które miejsce na Ziemi byś wybrał?
S - Jakbym miał zafundowane wakacje, pojechałbym/poleciałbym na pewno gdzieś w okolice Gdyni/Kołobrzegu, bo za granicę to niezbyt mi się widzi dogadywać z anglojęzycznymi osobami.

P - Dotarliśmy do końca, chcesz kogoś pozdrowić?
S - Chciałbym również pozdrowić od siebie @Janusz_442, dobrych chłopaków, niech to się trzyma, dobry przekaz leci! 

5D4B3bb.png

undefined_-_Imgur_7.png

Autoryzował: @Patryk99

undefined_-_Imgur_1.png

Edytowane przez MateuszXQ

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin