Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Pochwała na [Kameleon. , Mankioo_] - chwalony przez [Wiksonek404]

Wiksonek404
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick chwalącego: Wiksonek404

Nick chwalonego: @Mankiooo_, @Kameleon.

Data zdarzenia: 05.08.2022 r.

Powód pochwały:  Odnalezienie się w trudnej sytuacji  pomimo pierwszego razu odegrania akcji rp ze zmiażdżeniem kończyny dolnej mowa tu o  @Mankiooo_ staranność , miła i  bardzo  pozytywna atmosfera podczas akcji rp, szybka reakcja na wezwanie zgłoszenia. Według mnie panowie zasługują na pochwałę lub chociaż jakiegoś plusika :) 

Opis zdarzenia: Postanowiłam odegrać akcję rp z wypadku na motorze na terenie   drzew a także gór ,   odegrałam  wypadek w miejscu gdzie zagrażało bezpieczeństwo   a tym zagrożeniem była możliwość wybuchu motoru na skutek wycieknięcia oleju , lewa noga była zmiażdżona a także wkleszczona w koło  motoru  , złamane  2 i 3  żebro , złamanie zamknięte prawej nogi i  rozcięcie łuku brwiowego  , byłam nieprzytomna i  nie oddychałam miałam drożność dróg oddechowych i posiadałam puls ,po chwili reakcji służb teren  stał się bezpieczny a także po szybkiej reakcji ratowników odzyskałam oddech i szybko  zostałam  przetransportowana do szpitala , uważam ,że moja osoba została fachowo potraktowana i uzyskałam fachową opiekę i reakcja ratowników była błyskawiczna. Z tego co udało mi się dowiedzieć ratownik @Mankiooo_ pierwszy raz odgrywał akcję ze zmiażdżeniem nogi  i według mnie świetnie sobie poradził , podziwiam go za odwagę i doceniam jego staranie. Akcja przebiegła sprawnie. Według  mnie ratownicy jak zawsze spisali się na medal a operacja  wykonana  pierwszy raz w tym przypadku przez ratownika wyżej wspomnianego była bardzo staranna .

Dowody z akcji: załączam  wszystkie na poniższych screenach przepraszam jeżeli nie będą w kolejności ale jest ich dużo i gubiłam się w ich wysyłaniu i również przepraszam jeżeli jakiś z nich  będzie przesłany  2 raz. Dowody z akcji zaznaczone są podkreśleniem  w kolorze niebieskim na ss :) 

BpIR2NA.png4GFNkrt.pngvX7nOKG.pngKIsgXfA.pngsCxdTeS.pngR2gL8Fc.pngQZCe6K5.pngWXKtwsq.pnggY80s2v.png9rqiqao.pngk6M5lAX.png93A0l4n.pngYyfLak7.pngqmifQNt.pngsI2ZyAP.pngsI2ZyAP.pngPYlfF7v.pngu8pt07I.pngy9mAPZa.pngKDJJwEu.pngISruhdq.pngj0sK8BZ.pngT9tvkIn.pngT9tvkIn.png4XNlzyf.pngfebkDp7.pngJVC8cWd.pngvErRiCc.pngNgRw5PG.png1NAvyCA.pngR1MXFyB.pngXX4seeJ.pngWQlNx8W.pngtQmrFay.pngjmjUF7S.pngx0FWdYL.pngAxpdZum.png1RPVu1b.pngS6cYiHZ.pngKm6R39X.png0bhJwOE.pngfi08iWm.pngYjjt7XV.pngSpjfaMl.pnguxaLyu5.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin