Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na _Valentino - oskarżony przez SieWjezdza

SieWjezdza
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick funkcjonariusza: @_Valentino
Data i godzina zdarzenia: 10.08.2022
pełen opis sytułacji: Strzelałem się z SAPD na dm, po czym dostałem jail na pid. Jak już dostałem się do więzienia okazało się że odsiadam kolejne prawie 30 minut za to że lognąłem co jest nie prawdą.
dowód który przedstawia całe zajście: https://imgur.com/a/0klrgN5

Ja, SieWjezdza zapoznałem się z regulaminem odnośnie składania skargi, rozumiem go i w pełni akceptuję. 

Edytowane przez SieWjezdza

Witam, Detective I _Valentino z tej strony. Prowadziliśmy pościg za pewnym Graczem, podczas wypychania pojazdu z DM zacząłeś oddawać w naszą stronę strzały z broni AK-47. Po chwili Funkcjonariusz s1zu powalił Cię z Less Lethal Shotgun'a.
[2022-08-10 00:05:08] [Output] : â’ľ Powalasz gracza SieWjezdza (ID: 383 )  na ziemiÄ:tm:.
Następie podbiegł do Ciebie, aby Cię złapać i zaprowadzić do radiowozu, nagle wyparowałeś. Logi nic nie pokazują. Co więc się z Tobą stało po powaleniu przez wyżej wymienionego Funkcjonariusza?

Większego znaczenia jakoś nie robi czy strzelałeś z Desert Eagle czy AK-47, nie jesteśmy tu po to żeby o tym gadać. Tylko coś się tu nie zgadza. Funkcjonariusz s1zu powalił Cię o godzinie 00:05:08. A po powaleniu nie zostałeś zabity, ponieważ prosiliśmy o sprawdzenie logów i potwierdzenie informacji przez Administracje. Zostałeś zabity jedynie przed powaleniem.

2022-08-10 00:05:00> ZABOJSTWO SieWjezdza został zabity przez *kabeiks;, bronią Rifle.

2022-08-10 00:05:07> ZABOJSTWO s1zu został zabity przez _haryxi_, bronią Uzi

[2022-08-10 00:05:08] [Output] : â’ľ Powalasz gracza SieWjezdza (ID: 383 )  na ziemiÄ™.

Mimo wszystko nie wylogowałeś się z serwera. Proponuję 3000PLN na Twoje konto z powodu dodatkowej odsiadki 30minut w więzieniu.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin