Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na pracownika Dawidek47 i Oskarżony przez Dejsio

dawidpl12
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Twój nick:dawidpl12
Nick osoby oskarżonej:Dawidek47
Powód napisania skargi:Było to tak że sprzedawalismy kebaby chce biznes zrobic i pan z sara przyjechal i założyl blokade na kolo po czym chciał odjechac (pojazd był w użytku cały czas mam swiadkow ) (Zaraz kolejną skarge  napisze na nastepnego który mi auto odholował za nic) i kolega Dawidek47 zdenerwował sie na mnie po tym  nie bende sie tu rozpisywal

Dowody: https://imgur.com/a/i9KDPzh

Cytat

● Po czasie 3 minut od ostatniego użycia pracownik nie ma obowiązku rozglądać się za ostatnim kierowcą i może pojazd odholować, nawet gdy ta osoba jest w pobliżu.

pojazd był nieprawidłowo zaparkowany, nawet pomimo upomnień journey stał dalej bez zmian, po dłuższej chwili po prostu zdecydowaliśmy odholować pojazd przy pomocy lawety oversize. 

Nie widzę błędu ze strony adepta. Jeżeli chcesz sprzedawać, to rób to np. na parkingu gdzie swobodnie możesz swój pojazd zostawić i nikt nie będzie miał do tego problemu.

Nawiązując do tłumaczenia aplikacją na biznes. Na ten moment ów biznesu nie posiadasz, nie masz dodatkowej zgody na pozostawianie tak pojazdu, dlatego też nie wyróżnia Cię to na tle innych graczy, a zasady musimy respektować od każdego jednakowo...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin