Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na AngelOfDeath oskarżony przez K_R_U_K_.

K_R_U_K_
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick Funkcjonariusza : - AngelOfDeath

Data i godzina zdarzenia : - 8.08.2022

Pełen opis sytuacji : Dostałem wpis za zabicie funkcjonariusza a nawet nie przypominam sobie takiej sytuacji, jeżeli można chciałbym to jakoś wyjaśnić i poprosić dowód że tak było
Dowód który  to potwierdza całe zajście : Jedyny dowód jaki mam to screen od funkcjonariusza Hirek2 który wysłał mi loga wpisu: https://imgur.com/a/p0SY1rA

Ja, K_R_U_K_  zapoznałem się z regulaminem odnośnie składania skargi, rozumiem go i w pełni akceptuje. 

Edytowane przez K_R_U_K_
.

Uszanowanie, irGXi0U.png AngelOfDeath.
Podczas pościgu za niebiesko-szarym elegy, który odbywał się częściowo na strefie DM, doszło do ostrzału funkcjonariuszy przez grupkę osób na strefie. Dostałem informację, że zabiłeś Cadeta. W momencie, gdy ścigany oraz część osób prowadzących ostrzał w naszą stronę zostało złapanych, Ty kręciłeś się przy radiowozach. Z uwagi na to, że zabrakło nam miejsc w jednostkach transportowych, dowodzący pościgiem wydał polecenie, aby pozostałym osobom, które w nas strzelały nadać wpisy. Z uwagi, że Cadet nie może nadawać wpisy, zostałem poproszony o nadanie wpisu na Twoją osobę.

Ode mnie to tyle. Pozdrawiam i oczekuję na ostateczną decyzję Executive Staff.

5 godzin temu, K_R_U_K_ napisał:

A przepraszam była taka sytuacja, myślałem że chodzi tutaj o zabicie Ciebie. Mój błąd, przepraszam za kłopot oraz życzę miłego dnia / wieczoru. 

Witam.

Wszystkie wątpliwości zostały rozwiane?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin