Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Huntley na unikatowych lampach

Gryczuu
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Model: Huntley
ID: 40125
Pojemność silnika: 2.2 dm3
Przebieg pojazdu: ~ 31.5k km
Dodatki: atrapa nitro (1008), hydraulika, stereo, felgi (1080), moduł UP1, moduł UP4, tablica rejestracyjna (P1 HUNT ), niestandardowe lampy (███), podświetlenie licznika (███), ogranicznik prędkości, wykrywacz fotoradarów, radio CB, przyciemnienie szyb (20%)
Cena: -
Coś od siebie: Co tu dużo mówić, nie ma drugiego huntleya na tych lampach (malinowych), dla jasności posiada możliwy do zamontowania licznik (rubinowy). Wystawiam w celu zobaczenia ofert - chciałbym oszacować jego wartość, ale kto wie, może coś mnie zainteresuje. 
SS’y:

Spoiler

i7YTNBS.jpeg

Edytowane przez Gryczuu
Poprawka ss

4 godziny temu, AragiS* napisał:

2.1 ps/wymiana ten licznik to nie fuksja?

Licznik tak jak pisałem rubinowy, w temacie może tak wyglądać, ale nie wiem, mam podkręcone kolory na przeglądarce, więc nie widzę dokładnych kolorów i trudno mi określić. 

3 godziny temu, Norsek napisał:

2.2 ps lub wymianka

Wymiany raczej nie wchodzą w grę, jedynie za pojazdy na tych samych lub również unikatowych lampach. 

3 godziny temu, PezotRajder2009PL napisał:

W bazie jest rubin, tu faktycznie jak fuksja

2,3 tak samo jak wcześniej 

Zgadza się, co do oferty to jest ona na ten czas najwyższa, lecz jeszcze nie zachęca mnie do sprzedaży. 

Edytowane przez Gryczuu

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin