Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na kzedo - oskarżony przez LiX16

Kubcio.
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick funkcjonariusza: kzedo
    Data i godzina zdarzenia:  2022-09-18 15-26-41
    Pełen opis sytuacji:Jechałem drogą do spawnu, obok którego stali Panowie z sapd nie wiem, co oni tam robili, ale byli tam i przez swoją obecność przyciągali graczy, powodując tym samym blokowanie, jak widać, ruchu i drogi. W dodatku nic z tym nie próbowali zrobić. I przez to, że droga była zablokowana zrobił się wypadek, taki, jak widać, na filmie po tym, jak uderzyłem w samochód i wyleciałem w powietrze funkcjonariusz o nicku kzedo zaczął do mnie strzelać tym samym, zabijając mnie i uszkadzając 2 opony w aucie którym jechałem. Gdy wróciłem się spytać, dlaczego to zrobił to wysłał tylko pytajnik co oznacza, że nie wiedział, o co chodzi.
    Dowód, który to potwierdza całe zajście: https://imgur.com/a/ZGtvfTu

Witam.

Zacznijmy od braku wzoru. Kolejno...

Godzinę temu, LiX16 napisał:

ale byli tam i przez swoją obecność przyciągali graczy, powodując tym samym blokowanie

Byli tam, ponieważ wykonywali swoje obowiązki. Zachowanie Graczy nie leży po ich stronie.

Godzinę temu, LiX16 napisał:

wyleciałem w powietrze funkcjonariusz o nicku kzedo zaczął do mnie strzelać

Wyleciałeś w powietrze, z uwagi na to, że Twój pojazd częściowo "haczył" o przeciwległy pas ruchu, co poskutkowało kolizją z ZR'ką. F-usz dokonał ostrzału, z uwagi na wykonany vDM, na innym f-uszu.

Nie widzę tutaj winy funkcjonariusza, skargę odrzucam.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin