Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Prośba o UB na Mumble: krupniok200|YT| zbanowany przez Zbyk..

krupniok200
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick z mumble: krupniok200
Powód zbanowania: Groźby w strone serwera
IP internetu, na który został nałożony ban: tylko PM
Nick admina banującego: Zbyk
Opis bana: Wszystko działo się na mumblu. Siedziałem wtedy na kanale razem z Dominikiem997 (ówczesnym), Zbykiem oraz z kilkoma innymi ludźmi. Pewnego razu zapytałem RCON’a z ciekawości czy serwer ma zabezpieczenia przed wszelakimi atakami zewnętrznymi. Po jego odpowiedzi odpowiedziałem, że zobaczymy jak to wyjdzie w praniu. Po tym dostałem bana na serial/mm/forum.
Coś od siebie: Bardzo proszę o odbanowanie. Może mój komentarz nie był na miejscu, lecz moim zdaniem każde zabezpieczenie ma wady i zalety oraz interpretacja moich słów mogła być w tym przypadku źle zrozumiana. Niestety czasu nie można cofnąć i zapobiec mojego zachowania więc proszę o wyrozumiałość.

Hmmm, jakim celu? Chodziło mi oto czy system takowy będzie dobrze działał. RCONI mogą mi przyznać racje że teraz jest okres, że ktoś notorycznie atakuje polskie serwery RPG mta. Chodziło mi także j.w. że każdy system ma wady i zalety oraz słabe punkty.

99,9% Nigdy nie dostałem bana na mm za zachowanie na tzw. wyzwiska lub obrażanie kogoś. Ja tylko chciałem się wtedy dowiedzieć o paru rzeczach. "Kto pyta nie błądzi". Lecz niestety ja nie potrafię zmienić komuś zdolności interpretacji, dlatego napisałem 99,9%. 100% zawsze jest pewnością wygórowaną, gdyż nic na świecie nie jest idealne.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin