Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Wniosek o zdjęcie z czarnej listy - Archonek

Archonek
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Witam serdecznie Komisje Spraw Frakcyjnych!

W dniu 27.09.2022 zostałem wpisany na czarnej liście z powodu powodu niszczenia opinii frakcji SARA przez negatywnie zachowanie, będąc na czynnej służbie frakcyjnej.

Więc dziś dnia 29.09.2022apeluję o zdjęcie kary z owej listy.

Na samym początku chciałbym przeprosić za swoje bardzo głupie i nie przemyślanie zachowanie zwiaznę z tym co odwaliłem tam również zdaje sobie sprawę z tego ze piszę odwołanie tak szybko . Przemyślałem poważnie sobie moje czyny i bardzo przepraszam za to wszystko nie wyobrażam tego co zrobiłem i po co to zrobiłem bardzo proszę o 2 i ostatnią szanse bo jestem pewien że nigdy się to nie powtórzy.

Chciałbym ręczyć za siebie, że taka sytuacja się nie powtórzy i prosić o zdjęcie z listy, moim zdaniem każdy człowiek jest w stanie otrzymać drugą szansę której nie zniszczę.

Uszanowanie

Archonek

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin