Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na Macias*, **Turek** - oskarżony przez Gracusek

Gracusek
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick funkcjonariusza: Macias*, **Turek**
    Data i godzina zdarzenia: 03.10.2022 ~21:20
    Pełen opis sytuacji: Funkcjonariusz @Macias* wraz z funkcjonariuszem @**Turek**, zatrzymali mnie z powodu przekroczenia prędkości, brawurowej jazdy itd. Miałem otrzymać mandat w wysokości 2400pln, stwierdziłem że go nie przyjmę i uciekłem. W trakcie uciekania przed nimi zbugowałem się w znaku, po czym funkcjonariusze stwierdzili że i tak mnie  zatrzymają i otrzymałem od @Macias* mandat w wysokości 12k pln. Według mnie funkcjonariusz wykorzystał błędy gry by mnie złapać i żądam zwrotu 12k które musiałem zapłacić. Pozdrawiam
    Dowód, który to potwierdza całe zajście: https://imgur.com/a/6nk2kSK

Ja, Gracusek zapoznałem się z regulaminem odnośnie składania skargi, rozumiem go i w pełni akceptuje. 

Edytowane przez Gracusek

Uszanowanie, Police Officer II Macias* - Police Departament.

Uciekając z zatrzymania drogowego dobrze wiedziałeś że po zakończeniu pościgu otrzymasz mandat większy niż ten który miałeś otrzymać podczas zatrzymania - jest to proste i logiczne. 

Zbugowaleś się w znaku, owszem. Wytłumacz mi proszę w którym momencie jest to nasza wina? Sam obraleś taką a nie inną trasę podczas ucieczki, nie mieliśmy żadnego wpływu na to czy zbugujesz się w znaku czy nie. Uważasz że przez to powinniśmy puścić Cię wolno i zapomnieć o całym zdarzeniu? Nie tak go wygląda, działaliśmy zgodnie z procedurami oraz rozkazami osoby dowodzącej owym pościgiem, nic więcej do dodania nie mam - poczekajmy na decyzję Executive Staff.

Teraz, Macias* napisał:

Zbugowaleś się w znaku, owszem. Wytłumacz mi proszę w którym momencie jest to nasza wina? Sam obraleś taką a nie inną trasę podczas ucieczki, nie mieliśmy żadnego wpływu na to czy zbugujesz się w znaku czy nie. Uważasz że przez to powinniśmy puścić Cię wolno i zapomnieć o całym zdarzeniu? Nie tak go wygląda, działaliśmy zgodnie z procedurami oraz rozkazami osoby dowodzącej owym pościgiem, nic więcej do dodania nie mam - poczekajmy na decyzję Executive Staff.

Nie, napisałem wtedy reporta aby mnie ktoś z administracji wytepał obok tego znaku i uciekał bym po prostu dalej, proste.

Teraz, Gracusek napisał:

Nie, napisałem wtedy reporta aby mnie ktoś z administracji wytepał obok tego znaku i uciekał bym po prostu dalej, proste.

Został wydany rozkaz od osoby dowodzącej pościgiem o wyciągnięcie cię z pojazdu - takowy wyegzekwowałem.

Uszanowanie, Police Officer III+1 **Turek** z San Andreas Police Department się kłania.

Owszem, po poinformowaniu Twojej osoby o kwocie mandatu, jak i o czynnościach wykonywanych w razie odmowy przyjęcia mandatu, postanowiłeś uciekać. Został rozpoczęty pościg za Tobą, który nie trwał za długo. Muszę Cię niestety poinformować, że to nie z naszej winy zablokowałeś swój pojazd w znaku. Miałeś dwie opcje ucieczki. Uciekać poprzez skracanie, bądź jechać właściwie po drodze. Jeżeli wybrałbyś drugą opcję, czyli ucieczkę bez skracania - pościg trwałby nadal, bez zbugowania pojazdu w znaku. Gdy widzieliśmy, że nie masz już drogi ucieczki, ponieważ pojazd nie był zdatny do jazdy, postanowiłem wysiąść wraz z Officerem Maciasem i celować w Twoją stronę. Nie dostaliśmy żadnych informacji o tym, że napisałeś reporta, dopiero po wykonanym rozkazie od dowodzącego akcją, który zarządził wyciągnięcie Cię z pojazdu po jakimś czasie przeteleportował się Support, który nie nakazał kontynuacji pościgu. Wszelkie czynności podjęte podczas pościgu za Tobą były zgodne z Regulaminem Wewnętrznym Frakcji. Żeby bardziej przedstawić końcówkę pościgu poniżej przedstawiam dowód w skardze, na którym widać, że z Twojej winy został zakończony w taki sposób, a nie inny pościg. Mam nadzieję, że wyjaśniłem wszelkie wątpliwości - czekam na decyzję Executive Staff.

Spoiler

11 minut temu, **Turek** napisał:

Gdy widzieliśmy, że nie masz już drogi ucieczki, ponieważ pojazd nie był zdatny do jazdy

Pojazd nie zdatny do jazdy po uderzeniu w znak xd

13 minut temu, **Turek** napisał:

Żeby bardziej przedstawić końcówkę pościgu poniżej przedstawiam dowód w skardze, na którym widać, że z Twojej winy został zakończony w taki sposób, a nie inny pościg.

Tak, moją winą jest to że ten znak ma kolizje i zbugował mi się po środku pojazdu.

Witam.

Cała sytuacja wystąpiła tutaj zdecydowanie przez błąd serwera, czemu nie da się zaprzeczyć.
 Kwota mandatu zostanie zwrócona z konta serwerowej frakcji.

Ponadto - takowe sytuacje zostaną uregulowane specjalną zasadą. Oczekuj zwrotu na konto bankowe.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin