Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na yeeciok* oskarżony przez Norsek

norsek
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick funkcjonariusza: @yeeciok*
    Data i godzina zdarzenia: 18.10.2022 około godziny 17
    Pełen opis sytuacji: Rozpocząłem pościg z BalonK8, szybko dołączyły do ów funkcjonariusza inne jednostki. Wjechałem na strefe DM, gdzie po nieudanym wjeździe na latarnie wydachowałem swój pojazd, nie zostało mi nic innego jak ucieczka piesza. Oskarżony jednakże postanowił założyć blokadę na koło mojego samochodu tym samym uniemożliwił mi dalszą ucieczkę pojazdem. Z tego co pamiętam zakazane jest zakładanie blokady na koło na strefie DM w dodatku podczas trwającego pościgu za poszukiwanym. Chciałbym to zajście wyjaśnić.
    Dowód, który to potwierdza całe zajście: kcAondQ.png https://i.imgur.com/DEfy6jY.mp4

Ja, Norsek zapoznałem się z regulaminem odnośnie składania skargi, rozumiem go i w pełni akceptuje. 

23 godziny temu, yeeciok* napisał:

Jestem gotowy zapłacić odszkodowanie bądź otrzymać karę.

To już decyzja zarządu. Cieszę się, że zrozumiałeś swój błąd oraz mam nadzieję, że poprawisz swoje zachowanie a druga taka skarga nie wpłynie. Miłego wieczoru Funkcjonariuszu.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin