Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

SKARGA NA PRACOWNIKÓW SAMD

gibipl
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Tak, spuściłem ręczny, lecz z helikopterów, ponieważ wszystkie helikoptery samd były nad bazą SAMD w powietrzu, nie wiem czy zbugowane czy ktoś je tam zaparkował.

Co do aut w wodzie: w nich ręcznych nie spuszczałem można przejrzeć logi + auta są na sygnałach więc logiczne że ktoś do nich wsiadł.

Aaa, i zobaczcie że w wodzie jest około 25 aut, a ja spuściłem ręczny w 4 HELIKOPTERACH, które były w powietrzu nad bazą.

W helikopterach ostatnim kierowcą był: dominik16, które dziwnie stały nad bazą, w jednym z aut w wodzie też on był.

Aaa, i zobaczcie że w wodzie jest około 25 aut, a ja spuściłem ręczny w 4 HELIKOPTERACH, które były w powietrzu nad bazą.

W helikopterach ostatnim kierowcą był: dominik16, które dziwnie stały nad bazą, w jednym z aut w wodzie też on był.

Barteq support chyba nie może wsiadac wdo pojazdu prywatnego (jakiegoś gracza) wiec może i być sprawa administratora.

Łatwo się domyślić kto to zrobił. Widzę że oskarżanie bardzo łatwo tu wam idzie ale nie przyjmujecie do wiadomości że ktoś te auta mógł wytepać.

W razie czego - screeny udowadniające, że taki temat był - mamy. Archiwum nic tu nie da :)

@podpis

Nie wiem skąd ci przyszedł do głowy pomysł że miałbym to przerzucić do archiwum, ale również widzę że oskarżanie niewinnych osób idzie ci z łatwością tak jak innym.

Mam nadzieję że prawda niedługo wyjdzie na jaw i razem z całym składem SAMD oczyścimy swoje dobre imię.

• Administrator RCON

Sprawa została wyjaśniona, pracownicy, którzy dostali bana otrzymali UB oraz usunięcie kary z bazy danych. Oskarżony dostał bana, zobaczymy czy się przyzna :) Dla ciekawych nie był to nikt z Administracji :) Myślę, że więcej takich spraw się już nie pojawi.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin