Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na filipeQQ

Mat112
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick oskarżonego: filipeQQ

Twój nick: Mat112

Powód: DM pojazdem- Taran

Opis zdarzenia: toję w kolejce do mecha podchodzi filipeQQ pisze mi że da 10k za auto a ja że nie a on psika na mnie tym sprejem i uszkodził mi dzwi to ja do niego skarga itp potem jak wyjeżdzał ze mecha zachaczył przodem o moje auto i zderzak rozwalił i pisał że ja mu niby zepsułem i jak wjechałem to ten rozpędzony wjechał we mnie i mi i sobie rozwalił auto i wyjechał i ustawił się to ja podszedłem do tego punku co sie naprawia i zaznaczam części a ten mnie rozjechał i stał na mnie i zabił. 

Godzina i data zdarzenia: 2016-08-10 godz 21-41-30

Dowody:

pDbl2ki.jpggpxul1D.jpgQSObQpu.jpg

Gościu, troche śmieszny jesteś ale ok...

Co do spreya to chciałem Cię uleczyć bo miałeś mało HP i przez przypadek wybiłem Ci szybę czy tam rozwaliłem drzwi, a ty odrazu ze skargą wylatujesz...

Wyjeżdzałem sobie z mechanika a ty mnie uderzyłeś, no to chcialem jeszcze raz wjechać ale ty się wepchnąłeś, także pozdro...

A co do zabicia Cie to raz cię uderzyłem, a, że później zdedałem to nie moja wina... :)

Do takiej sytuacji nie powinno dojść, ss'y mówią same za siebie. Jeżeli chcesz kogoś uleczyć sprayem upewnij się że osoba nie siedzi w pojeździe. Tak samo nie powinieneś taranować pojazdem służbowym lub zadawać nim DM.

Zostajesz ukarany ostrzeżeniem słownym 1/3 oraz zawieszeniem na 24 godziny.

@Zamykam

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin