Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

skarga na gracza _Kipsel_

puszkee
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Tytuł wątku : skarga na gracza _Kipsel_
Treść wątku: auto na pp za zawyzona cene
Login: puszkee
Nick: Rychu_Peja
Nick osoby oskarżonej: _Kipsel_
Powód napisania skargi:  gracz odcholowal mi auto za 1k za nieoplacenie parkingu
Data zdarzenia: 18:57
Dowody: https://imgur.com/a/8hoK86C
Opis sytuacji: gdy bylem na gieldzie ls, mialem auto na parkingu. Zapomnialem o oplacie na dluzszy czas gdyz chcialem upolowac okazje, wracalem do samochodu, lecz bylo juz za pozno. prosilem gracza czy by mi mogl oddac pojazd bo przy nim bylem, mysle ze to jest racjonalne zachowanie i zrobil by tak normalny gracz, nie pisalbym skargi gdyby oplata byla max 300 pln jak to jest w przypadku

Witam, zacznę od początku. Pojazd został zabrany na pp, ponieważ nie był opłacony (dowód: https://imgur.com/a/K009FzV). Podczas zakładania blokady w pobliżu pojazdu nie znajdował się ostatni kierowca, samo zabieranie pojazdu było mi utrudnione przez twojego kolegę, który zajechał mi drogę gdy poinformowałem go, iż napiszę na niego reporta on odjechał. Wtedy przeszedłem do załadunku pojazdu na lawetę i w tym momencie zjawiłeś się ty. Zgodnie z regulaminem SARA nie muszę oddawać ci pojazdu gdyż został on załadowany na lawetę (● Pracownik nie ma obowiązku oddania pojazdu, w momencie, gdy kierowca po pewnym czasie do niego wróci,. Mandat, który otrzymałeś jest zgodny z taryfikatorem SARA ( Brak opłaty parkingowej na parkingu płatnym: 1000 PLN;). Twój kolega, również powinien otrzymać mandat (● Pracownik ma prawo nałożyć dodatkową karę w wysokości 250PLN w przypadku, gdy użytkownik pojazdu wykazuje się brakiem kultury lub utrudnia wykonywanie czynności służbowych.) lecz postanowiłem, iż odholowanie pojazdu na pp będzie wystarczające w tym przypadku. Pozdrawiam Pracownik _Kipsel_!

13 minut temu, _Kipsel_ napisał:

Witam, zacznę od początku. Pojazd został zabrany na pp, ponieważ nie był opłacony (dowód: https://imgur.com/a/K009FzV). Podczas zakładania blokady w pobliżu pojazdu nie znajdował się ostatni kierowca, samo zabieranie pojazdu było mi utrudnione przez twojego kolegę, który zajechał mi drogę gdy poinformowałem go, iż napiszę na niego reporta on odjechał. Wtedy przeszedłem do załadunku pojazdu na lawetę i w tym momencie zjawiłeś się ty. Zgodnie z regulaminem SARA nie muszę oddawać ci pojazdu gdyż został on załadowany na lawetę (● Pracownik nie ma obowiązku oddania pojazdu, w momencie, gdy kierowca po pewnym czasie do niego wróci,. Mandat, który otrzymałeś jest zgodny z taryfikatorem SARA ( Brak opłaty parkingowej na parkingu płatnym: 1000 PLN;). Twój kolega, również powinien otrzymać mandat (● Pracownik ma prawo nałożyć dodatkową karę w wysokości 250PLN w przypadku, gdy użytkownik pojazdu wykazuje się brakiem kultury lub utrudnia wykonywanie czynności służbowych.) lecz postanowiłem, iż odholowanie pojazdu na pp będzie wystarczające w tym przypadku. Pozdrawiam Pracownik _Kipsel_!

nie byl to moj kolega, nie znalem go wczesniej tak samo jak i teraz. Lecz nadal nie rozumiem czemu wstawiles mi samochod na pp za 1000 pln, lecz nie oplacenie pargingu to jest 300 pln a utrudnianie pracy to jest 250, razem to jest 550 a nie 1 tys. Moze byc to smieszne ze skladam skarge o glupie 450 pln lecz gdy nie nie ma kasy jest to irytujace i wkurzajace. rowniez pozdrawiam Rychu_Peja.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin