Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Pochwała na @NexuSOfficial_20 , @Mati2K, @Snaxx , @NeRpiki - chwalony przez   @Wiksonek404  

Wiksonek404
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick chwalącego: @Wiksonek404

Nick chwalonego:  @NexuSOfficial_20, @Mati2K , @Snaxx, @NeRpiki 

Data zdarzenia: 08.11,2022 r.

Powód pochwały:  Akcja rp, odegranie jej z dużą precyzją  a także  z dużą wiedzą na temat  odgrywanej sytuacji przez ratowników medycznych.

Opis zdarzenia:  Odegrałam  wypadek samochodowy  dokładniej uderzenie w drzewo  pojazdem na skutek tego uderzenia doszło do  wycieku oleju a także groziło ono  zawaleniem się drzewa i osunięcia się pojazdu . Służby przybyły błyskawicznie i pomoc została  udzielona mi profesjonalnie. Odegrałam  osobę poszkodowaną przytomną  z trudnością w mowie , silnym bólem głowy a także opadniętym kącikiem ust i  zaburzeniem  funkcjonowania  prawej części  ciała głównym motywem akcji był udar mózgu . Po ogarnięciu pojazdu i terenu by było bezpiecznie przez SAFD  , ratownicy medyczni zajęli się moją osobą . Uważam ,że wyżej wspomniani ratownicy  zasługują na pochwałę za wiedzę a także za  swoją  postawę.  W akcji uczestniczyli również studenci akademii i dla nich też również należą się brawa za  staranność w zabezpieczeniu terenu i pomoc w akcji. 

Dowody z akcji: Zamieszczone  poniżej. Przepraszam najmocniej jeśli jakieś będą  zduplikowane i  również  za to ,że mogą się one znajdować nie w kolejności. 

DKHEU7z.pngxpqjTCE.pngVgcLvPw.png5tVtkWi.pngKi8RvLW.pngSoQCok6.pngO2ThexG.pngO2ThexG.pngzIDWb0m.pnguzUMMcn.png69M55nj.pngsXX3DOU.png4VxKq3K.pngHeovbub.pngU3yp2VT.pngU3yp2VT.png259OVPM.pngiJxTM4G.pngFl3Hein.pngBMnMnls.pngqpG8LXJ.pngzDYRzEV.pngriWEJbs.pngPZRx2Na.pngNZu4Zm5.pngInFxnkw.pngNimQrQT.pngABZAXyK.pnggFdjV0p.pngaoOLWwk.pngRtPIqt5.pngvbRnZxp.pngDqybJMm.png3S1IfQu.pngh9MbZb8.pnglJwrJ9h.pnghgyc0bM.pngQPiau32.pngnrRwnQ9.pngZ3CPkb4.png3ku83xG.pngbFY2fIe.png3ku83xG.pngbFY2fIe.pngu87X7Y5.pnglQyUdD3.pngIJ8r67a.pngz2x1Xis.png2MVosaf.pngSK39TSJ.pnglPZrvmf.pngqc336ej.pngbVLyQa7.pngUNP7Cxo.pngGovVF8M.pngLfaBcKm.pngaoeBETF.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin