Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Witam Wszystkich.

KarOl69
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Siemano, na serwerze już trochę przegrałem ale nie przywitałem się!

Coś o mnie:

Mam na imię Karol w Grudniu skończę 15 lat, mieszkam w województwie Mazowieckim. Interesuję się sportem m.in siatkówka, piłka nożna i piłka ręczna. Jestem miłą i przyjazną osobą. Zawsze staram się rozwiązać zaistniały konflikt, lecz nie wpadam w nie z dnia na dzień. Jestem komunikatywny i potrafią nawiązywać nowe znajomości a w późniejszym czasie je poszerzać i utrzymywać. Jestem osobą flegmatyczną, robię wszystko w jak największym skupieniu, poprawnie, oraz jak najdokładniej. Myślę, że ludzie opisują mnie pozytywnie, lecz jestem często samo krytykiem z tego powodu, że wymagam od siebie czasami za dużo. Pomoc ludziom, udzielanie rad, oraz niekiedy opieka sprawiły, że jestem odpowiedzialny. Staram się wszystko zapinać na ostatni zamek. Nie toleruje chamstwa i braku szacunku szczególnie do starszych osób. Myślę, że tyle wystarczy, do zobaczenia na Serwerze.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin