Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

4Life News - Biznesowe Mikołajki z 4Life [4/4]

Piko0412
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Linie poziome z logiem i bez

Witajcie, z tej strony Starszy Reporter @Piko0412, Dyrektor Naczelny @Blender., Młodszy Reporter @Mlonskyy oraz Redaktor Specjalista @Shadooweczek. Przygotowaliśmy dla Was już ostatnią czwartą część relacji z eventu Biznesowe Mikołajki z 4Life.

Zapraszamy do przeczytania.

Linie poziome z logiem i bezatug15B.gif

Trzeciego grudnia 2022 roku o godzinie 20:00 w budynku siłowni w Los Santos Conference Center odbyła się, XIII edycja gali w formacie 2vs2 zorganizowana przez biznes 4FIGHT. Wydarzenie polegało na walkach graczy 2vs2 w stylu ulicznym. Zapisanych zostało 32 uczestników. Za pierwsze miejsce można było otrzymać 40 tysięcy złotych, natomiast za drugie miejsce 30 tysięcy złotych. Na galę przybyło wielu graczy, którzy chcieli zawalczyć lub też obstawić wyniki. Podczas samych walk, które w tamtym czasie się odbywały były do zdobycia różne nagrody. Było wiele pytań na podstawie szybkich paluszków. Do zdobycia za te pytania można było zdobyć 500PLN. Po sporym czasie od zaczęcia gali a dokładniej o 21:30 zaczęły się walki półfinałowe, w której zmierzyli się @czitos, i @Kvba. VS @4cejot i @_KriT_ oraz @Renooo i @Tusin VS @Dubaj i @Starylisu. Zwycięzcami tych walk zostają @4cejot i @_KriT_ oraz @Dubaj i @Starylisu, ci panowie zmierzyli się w finale. Po odczekaniu około 20 minut zaczął się finał wyżej wymienionych zawodników. Podczas walki finałowej były duże emocje, podczas walki dało się zaobserwować, że dwie drużyny są naprawdę mocne, lecz po całej walce drużyna @Dubaj i @Starylisu zwyciężyła, zgarniając 40 tysięcy! Gratulacje również dla drugiej drużyny, która godnie walczyła i zgarnęła 30k.

Po walkach udało się dorwać finalistów walk, oraz lidera biznesu 4Fight.

P - @Piko0412

R - @RIPSONx

P - Cześć, Starszy Reporter Piko0412 z tej strony. Chciałbym zadać kilka pytań.
R - Witam, proszę bardzo.

P - Ile zajęło wam zorganizowanie całej gali?
R - Znamy schemat przebiegu gali już od początku działania biznesu. Organizacja całego eventu ze strony technicznej przez nas to godzina roboty. Transport pojazdów reklamowych, ustawienie stylu walki, tworzenie wewnętrznych arkuszy. No wiadomo to wymaga czasu.

P - Jak przebiegła cała gala?
R - Zaczynając od zaproszenia graczy na galę to standardowo jak zawsze mieliśmy okazję zauważyć przeszliśmy do pierwszej walki i jakoś to dalej poszło...

P - Jesteście zadowoleni z przebiegu całego eventu?
R - Podsumowując wszystko pod względem finansowym oraz przebiegu jak każdy gracz miał okazję zauważyć wykończenie eventu to mogę uczciwie powiedzieć, że event przebiegł całkiem dobrze, lecz wiadomo zawsze można coś poprawić.

P -  Coś poszło nie tak podczas eventu?
R - Wszystko poszło zgodnie z planem, bez żadnych zaskoczeń.

P - Liczyliście na większą liczbę osób? Dziękuje za wywiad.
R - Zawsze liczymy na więcej osób, im więcej osób tym lepiej dla nas, motywuje to nas do dalszej pracy, obecna frekwencja graczy na gali była podobna do poprzednich, ale zawsze liczymy na więcej.

P - Dziękuje za wywiad.
R - Dziękuje również.

P - @Piko0412

C - @4cejot

C - Cześć, jasne.

P - Jesteście zadowoleni z tego co się wydarzyło w ringu?
C - 
 Tak, jesteśmy zadowoleni, ponieważ to nasza pierwsza gala na jakiej wystąpiliśmy, drugie miejsce to już dla nas ogromny sukces.

P - Jest coś co byście mogli poprawić?
C - Myśle, że do poprawy u nas jest szybkość ataku. W finale prawdopodobnie przez to przegraliśmy, dlatego w następnej edycji gali napewno to poprawimy.

P - Jak oceniasz prace swoje teammate'a?
C - Mój teammate, to mój naprawdę dobry przyjaciel oraz zawodnik, jestem z niego bardzo dumny oraz zadowolony.

P - Dziękuje.

P - @Piko0412

D - @Dubaj

D - Hej, pytaj.

P - Jesteście zadowoleni z tego co się wydarzyło w ringu?
D - Zdecydowanie tak, wszystko poszło zgodnie z planem i udało się nam wygrać XIII galę 2vs2.

P - Jest coś co byście mogli poprawić?
D - Pokonaliśmy wszystkich przeciwników bez najmniejszego problemu, więc nie mamy nad czym pracować.

P - Jak oceniasz prace swoje teammate'a?
D - Ciężko odpowiedzieć mi na to pytanie, ponieważ każdą walkę wygrałem samodzielnie - mój teammate @Starylisu nie musiał wchodzić do ringu.

P - Dziękuje.

Dziękujemy biznesowi 4FIGHT za pomoc przy wykonywaniu zdjęć do tego materiału.

Pieczątki 4Life News

8eKp88l.png

xvXrBsT.png

pieczatkashadoweczek.png

Edytowane przez Piko0412

• 1 miesiąc temu...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin