Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na pracownika Gambaqu, oskarżony przez kalendarz3

Daelimczoper
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Twój nick: kalendarz3
Nick osoby oskarżonej: @Gambaqu
Powód napisania skargi: Totalne chamstwo ze strony najgorszego gracza jak i pracownika frakcji SARA na serwerze. Podjechał nawet nic nie napisał i zabrał pojazd. Czemu on w ogóle jest w tej frakcji jak on się nie nadaje jako zwykły gracz a co dopiero pracownik frakcji. Ciekawe ile ma kolegów.
Dowody: https://imgur.com/7wmBqSb https://imgur.com/59xqp2S

Witam serdecznie.

Nie komentując Twoich określeń w moją stronę, odniosę się po prostu do tego czego powinienem.

50 minut temu, kalendarz3 napisał:

Podjechał nawet nic nie napisał i zabrał pojazd.

Twój pojazd stał za znakiem który informuje o zakazie zatrzymywania się. Jak widać na załączonym przez ciebie filmiku - stałeś swoim autem na tym zakazie, a więc zgodnie z taryfikatorem mogłem go Tobie odholować:

Cytat

● Wyjątkiem od dwóch powyższych punktów jest sytuacja postoju lub zaparkowania w miejscach oznaczonych znakiem zakazu zatrzymywania się, w tym przypadku Pracownik niezależnie od sytuacji oraz tego, czy kierowca znajduje się w pojeździe, czy nie - ma prawo ów pojazd odholować.

Jak możesz zauważyć w powyższym punkcie - nie musiałem Cię informować o tym, że za chwilę odholuję Ci twój pojazd. To że siedziałeś w aucie i odholowałem Ci pojazd, również nie jest sprzeczne z taryfikatorem. 

W mojej opinii pojazd został odholowany zgodnie z taryfikatorem obowiązującym we frakcji SARA.
W razie potrzeby dołączam jeszcze zdjęcie z suszarki:

Spoiler

mY5NVqO.png

Tyle ode mnie, pozdrawiam. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin