Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na pracownika DawiSS*, oskarżony przez 87ushaty

destruktor1312
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Twój nick: 87ushaty
Nick osoby oskarżonej: @DawiSS*
Powód napisania skargi: Mój pojazd został odholowany z rzekomo "zakazu parkowania", mimo że nie jest to nigdzie określone, że w tym miejscu jest zakaz. Jak wiemy przy giełdzie od 250k jest znak zakazu parkowania, a jak wiemy znaki obowiązują gdy już przejedziemy obok niego, (np. Jedziesz poza terenem zabudowanym 90km/h i przed tobą jest znak, nie musisz zmniejszać prędkości do 60km/h jak go zobaczysz tylko gdy go przekroczysz to musisz jechać określone 60km/h), ja stałem przed owym znakiem, czyli nie wjechałem na teren na którym jest zakaz parkowania. Myślę, że wytłumaczyłem to dość dobrze pozdro i miłego.
Dowody: https://imgur.com/a/6R4wW4m 

Witam, Pracownik DawiSS*.

Twój pojazd nie został odholowany z powodu "zakazu parkowania" a z powodu, iż stał on nieprawidłowo zaparkowany. W pojeździe nie było Cię powyżej 3 minut, pojazd nie znajdował się w miejscu parkingowym, a więc miałem prawo go holować. Byłeś upominany przez pracownika @Kermittlodz, aby przestawić pojazd - Ty jednak nie zastosowałeś się do poleceń.

Dowód holowania przedstawiłeś sam ty, a więc ja go wklejać tu nie będe.

Edytowane przez DawiSS*

25 minut temu, 87ushaty napisał:

Nie chce nic mowic ale zarzucane mi nie bylo "nieprawidlowe parkowanie" tylko stanie na zakazie buzka <3

To akurat zarzucał Ci 2 pracownik, a nie ja. Ostatecznie mandat jest wystawiony za nieprawidłowe parkowanie.

Edytowane przez DawiSS*

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin