Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na pracownika DominujacyKrzysztof_26, oskarżony przez thc.4wB

thc.76200
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Twój nick: thc.4wB
Nick osoby oskarżonej: @DominujacyKrzysztof_26
Powód napisania skargi: Bezpodstawne odholowywanie pojazdów z giełdy, proszę o wyjaśnienie oraz podanie podpunktu regulaminu giełdy który zabrania parkowania w nie wyznaczonych miejscach podczas gdy giełda jest pełna, po raz 1000 mój pojazd zostaje odholowany podczas gdy jestem obok niego, mam już dość tracenia pieniędzy na nie doinformowanych za przeproszeniem społeczniaków, bo podjeżdżają co 5min i na siłę zabierają, mają z tego jakąś radość? Kto wogule sprawdza podania do SARA? Jak gracz reprezentuje frakcje na największym serwerze mając taki nick? Jednym słowem - Porażka, codzienny brak rp, podjeżdżają dają blokadę i odrazu pędza na pp, zero jakiejkolwiek interakcji, zero odegrania. Nic.
Dowody: https://files.fm/u/dp6vgjnvx#/view/w2zegwssm

1 godzinę temu, thc.4wB napisał:

Bezpodstawne odholowywanie pojazdów z giełdy, proszę o wyjaśnienie oraz podanie podpunktu regulaminu giełdy który zabrania parkowania w nie wyznaczonych miejscach podczas gdy giełda jest pełna,

Witam, z tej strony pracownik DominującyKrzysztof_26.
Odnosząc się do 1 zarzutu no więc tak, odholowanie pojazdu nie było bezpodstawne tylko jako iż twój pojazd znajdował się poza miejscem parkingowym na giełdzie i nie siedziałeś w nim, miałem  prawo tobie go odholować,

1 godzinę temu, thc.4wB napisał:

raz 1000 mój pojazd zostaje odholowany podczas gdy jestem obok niego, mam już dość tracenia pieniędzy na nie doinformowanych za przeproszeniem społeczniaków, bo podjeżdżają co 5min i na siłę zabierają, mają z tego jakąś radość?

Sytuacje z twoimi autami są praktycznie codziennie i wciąż ten sam powód jest zabierania twoich pojazdów na parking policyjny, od paru dni jest wałkowane, że jest zakaz parkowania aut na giełdzie poza miejscami parkingowymi.  

2 godziny temu, thc.4wB napisał:

Jak gracz reprezentuje frakcje na największym serwerze mając taki nick?

Co w moim nicku tobie przeszkadza? Skoro dostałem się do RA musiał ktoś przeczytać mój nick i zatwierdzić go. 

2 godziny temu, thc.4wB napisał:

Jednym słowem - Porażka, codzienny brak rp, podjeżdżają dają blokadę i odrazu pędza na pp, zero jakiejkolwiek interakcji, zero odegrania. Nic.

Nie odgrywałem żadnego rp ponieważ był wtedy natłok zleceń oraz duży tłok na giełdach.

Zobaczymy co na to zarząd powie,

Miłego dnia/nocy życzę.

W dniu 4.04.2023 o 19:57, thc.4wB napisał:

Bezpodstawne odholowywanie pojazdów z giełdy, proszę o wyjaśnienie oraz podanie podpunktu regulaminu giełdy który zabrania parkowania w nie wyznaczonych miejscach podczas gdy giełda jest pełna

Pojazd został odholowany poprawnie, nie my decydujemy o ilości wyznaczonych miejsc na giełdzie.

W dniu 4.04.2023 o 19:57, thc.4wB napisał:

Kto wogule sprawdza podania do SARA? Jak gracz reprezentuje frakcje na największym serwerze mając taki nick? Jednym słowem - Porażka, codzienny brak rp, podjeżdżają dają blokadę i odrazu pędza na pp, zero jakiejkolwiek interakcji, zero odegrania. Nic.

Odniosę się do każdej z poruszanych kwestii w osobnych punktach:

1. Podania do frakcji sprawdza cały Zarząd oraz Główny Zarząd frakcji, jeżeli byśmy mieli rozpatrywać je na podstawie tego, jaki kto ma nick, to zapewne mielibyśmy problem z wybraniem jakiegokolwiek podania, bo jak też zdefiniować nick, który "godnie reprezentowałby frakcję"? Dla nas ważne jest, żeby nick osoby mieścił się w wyznacznikach regulaminowych serwera, reszta, to tylko nazwa, która definiuje danego gracza - nie widzę tutaj nic wspólnego z definicją godnego reprezentowania frakcji, no, chyba że Twoim zdaniem każdy na serwerze powinien mieć nicki pokroju "Pan Krzysztof".

2. Brak RP w takich miejscach wynika głównie z zachowania graczy i ich reakcji na poprawnie zabierane pojazdy. Musieliśmy przystosować nasze zasady do panujących reali na serwerze i bardzo mi przykro, że tak to wygląda, ale nie mieliśmy innego wyjścia.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin