Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na |SAMD|KilusTv

Buvez
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick oskarżonego: |SAMD|KilusTv

Twój nick: Buvez

Powód: Odwalanie, niestosowanie sie do KRD

Opis zdarzenia: Podjeżdzam do mechanika w przepuszczam ambulance który jedzie dobre 100+km/h w mieście.Czekam w środku karetki |SAMD|KilusTv i karafik.ASAMD jeden pisze coś w stylu "pokaże ci coś" następnie wyjeżdża od mechanika i z szybka prędkością taranuje pobliski budynek skacząc przez barierki, po moim upomnieniu wracają do mechanika.

Godzina i data zdarzenia: 2016-09-03 12:24

Dowody:

lTwsmye.jpg

dobrze juz sie wypowiqdam. Po wyjechaniu z mecha postanowilem zatankowac. A wiec przesiadlem sie z akademikiem. Mialem jednak lagi, poniewaz ostatnio miewam problemy z netem. (SAPD moze potwierdzic). No i nie opanowalem ambulansa i wpadlem w barierki. Zdenereowalem sie. no ale cos wiechalem. Naprawilem. Tyle mam do powiedzenia w tej sprawie.

Nie karać mnie chcę poprostu zabrać głos w tej sprawie..

Gościu jesteś typowym płaczkiem może spadły mu FPS'y i nie ogarnął tej karetki bo handling to ona ma duży.Po za tym nie walnął w ciebie i nic złego nie zrobił jesteś po prostu płaczkiem i konfidentem dziękuje.

Według mnie nie był to żaden lag ze względu że oskarżony napisał "pokaże ci coś" a następnie odwalił taką rzecz że szkoda słów.Nie miałbym nic przeciwko jeżeli to zdarzyłoby się gdzieś gdzie nie ma graczy ale w centrum sf nie ma miejsca na odwalanie tym bardziej karetką.

Sorki za wypowiedź.

Ty weź się idź wypłacz gdzie indziej..

Sam kiedyś byłem w SAMD za czasów Damianero i Grzengola to też ambulansy były trudne do opanowania.

zezwalam kubat na wypowiedz.

Gosciu czy ty kiedys jechales karetka ? wiesz jak nia rzuca??? jak masz lagi to ciezko jest ja opanowac.

Karetki maja po prostu za mocny handling, można powiedzieć, ze został zrobiony tak aby był :D

To nie jest niczyja wina, że ktoś ma problemy z internetem.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin