Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

4Life News - Wywiad z Moderatorem |NT|TrondoZPL.

DawiSS*
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

1186131364_liniazlogiewm.thumb.png.02940558b2e28075019d9a331346809a.png

Witam serdecznie wszystkich czytelników Redakcji 4Life News, z tej strony Młodszy Redaktor @DawiSS* a dziś zapraszam Was do przeczytania wywiadu z Moderatorem @|NT|TrondoZPL!

linia bez loga.png
PzpKHtr.gif
linia bez loga.png

D - @DawiSS*
T - @|NT|TrondoZPL

linia bez loga.png

D - Witam serdecznie - Młodszy Redaktor DawiSS* z Redakcji 4Life News. Chciałbyś odpowiedzieć mi na kilka pytań?
T - Jasne czemu nie.

D - Super, w takim razie zaczynajmy! Może na początek opowiesz coś o sobie?
T - Oczywiście, że tak. Nazywam się Grzegorz mam 24 lata. Mieszkam nieopodal stolicy kraju, na co dzień pracuję w zawodzie Spawacz a poza pracą, uczę się zaocznie jako technik BHP.

D - Rozumiem, masz jakieś zainteresowania lub marzenia w życiu, którymi chciałbyś się z nami podzielić?
T - Jeżeli chodzi o zainteresowania no to, są skoki narciarskie i składanie modeli, co do marzeń w życiu to aktualnie nie mam żadnych.

D - Okej, przejdźmy do tematu serwera. Skąd dowiedziałeś się o 4Life i jak wyglądały Twoje początki na nim?
T - Historia z 4Life wygląda, tak że pamiętam, gdy startował on w 2015 roku, lecz grając na konkurencyjnym serwerze moja aktywność na 4Life, była zerowa utworzyłem jedynie konto, na którym spędziłem z 15 minut i to tyle. Następnie w roku 2019 utworzyłem obecne konto, ponieważ do tamtego zapomniałem hasła, a także nie miałem synchronizacji. Po upadku konkurencji w 2020 roku postanowiłem przejść tutaj. Początki nie były trudne, ponieważ znajomi, z którymi grałem, objaśnili mi co i jak. Po paru miesiącach postanowiłem, że spróbuje swoich sił we frakcji SAPD, gdy udało mi się dostać, a także zdać egzamin, spędziłem w owej frakcji 7 miesięcy, poznając nowe osoby. Po tym czasie RP już nie dawało mi tyle satysfakcji co kiedyś, więc postanowiłem odejść i spróbować swoich sił w TSA, gdzie również udało mi się dostać i po spędzeniu w niej trochę czasu udało mi się dostać do zarządu.

D - Aktualnie znajdujesz się w Ekipie Administracji na randze Moderatora jak, wyglądają Twoje obowiązki i jak wygląda Twoja aktualna historia w tym gronie?
T - Jeżeli chodzi o moje obowiązki, prócz wykonywania reportów zajmuje się również reagowaniem na zgłoszenia od graczy względem łamania regulaminu, bądź niepoprawnie utworzonymi tematami na naszym forum, jeśli chodzi o historie w gronie administracji to, pamiętam, że dostałem się 22 stycznia, na samym Supporcie spędziłem jakieś 3 miesiące, również odkąd jestem członkiem ekipy nie, zdarzyło mi się być karanym i mam nadzieje, że utrzyma się to jak najdłużej.

D - Znajdujesz się również we frakcji Transport of San Andreas, jak tam prezentują się Twoje obowiązki i historia?
T - Zgadza się, do frakcji dostałem się 1 lutego 2022 roku jako Adept a pełnoprawnym członkiem TSA, zostałem 10 lutego sam mój pobyt we frakcji, przebiega spokojnie, w Listopadzie ubiegłego roku udało mi się osiągnąć posadę Zastępcy Lidera pododdziału Eskorty VIP a po miesiącu, zostałem jej Liderem, następnie zostałem Pomocnikiem Zarządu, gdzie moimi zadaniami było dbanie o pojazdy frakcyjne, potem otrzymałem rolę Opiekuna Akademii, po czym 8 czerwca zostałem oficjalnie członkiem zarządu, jeżeli chodzi o obowiązki to nie, chciałbym zdradzać.

D - Jesteś pracownikiem 4Life Cinema Center, czym zajmuje się tenże biznes i czy zawsze jesteś w stanie połączyć ze sobą te 3 funkcję?
T - Biznes 4Life Cinema Center zajmuje się puszczaniem różnorakich seansów, którymi to są różne filmy wstawione przez twórców na serwisie YouTube, nasz biznes również współpracuje ze Studiem Filmowym gdzie graczea i, mogą obejrzeć ich produkcje. Jeżeli chodzi o to, czy jestem zawsze w stanie połączyć ze sobą te 3 funkcje, to szczerze powiem, że tak - mój aktualny system zmianowy w pracy umożliwia mi na spędzanie dużo czasu dla siebie.

D - Zechciałbyś się pochwalić osiągniętym majątkiem przez ten czas, posiadasz może coś unikatowego w kolekcji?
T - W moim majątku tak naprawdę posiadam dużą bazę na Pilgrim, a także kontener obok pracy kuriera i to tyle z posiadłości. Co do pojazdów to większości są to jakieś nisko wartościowe. Jeżeli chodzi o jakiś unikat to, posiadam Cheetaha o 4-cyfrowym ID, może dla niektórych nie jest to jakiś unikat, ale dla kogoś takiego jak ja może to być w jakimś znaczeniu unikatowe autko.

D - Posiadasz aktualnie jakiś cel, marzenie na serwerze?
T - W tym momencie jednym z moich celów jest awans na rangę Administratora, a jeżeli chodzi o marzenia, to nie mam żadnych.

D - Gdybyś mógł zmienić jedną rzecz na serwerze, co to by było?
T - Zmodernizowałbym pracę kuriera o nowe trasy i nowe możliwości, takie jak inny pojazd bądź interakcje z NPC.

linia bez loga.png
3zFN0P8.gif
linia bez loga.png

D - Okej, odejdźmy może już od tematu serwera. W co grywasz poza MTA?
T - Poza MTA gram ze znajomym w Valheim, a także GTA 2 i Crash Time III.

D - Co najbardziej cenisz sobie w ludziach a czego najbardziej w nich, nie lubisz?
T - Cenie sobie to, że rozmowa z daną osobą jest szczera i prawdziwa to, że osoba jest lojalna i ma dystans do pewnych spraw i jest prawdziwa wobec drugiej osoby, czego najbardziej nie lubię? Nie lubię na pewno kłamstwa, gdyż kłamstwa doprowadzają do sporów między stronami, faworyzacji drugiej osoby, a także osób, które nie potrafią przyjąć prostej krytyki.

D - Gdybyś mógł przekazać jedną wiadomość całemu światu, co by to było?
T - Szczerze to nie wiem co bym, mógł przekazać, nigdy o tym nie myślałem.

D - Co lubisz robić w wolnej chwili, może uprawiasz jakiś sport?
T - W wolnej chwili zajmuje się składaniem modeli, jeżeli chodzi o sport no to jedynie jazda na rowerze.

D - Myślę, że nasz wywiad powoli dobiegałby końca. Chciałbyś kogoś pozdrowić na koniec?
T - Jasne, że tak, chciałbym pozdrowić wszystkich gitów z TSA, a także z administracji i organizacji Network Trouble.

D - Oczywiście dołączam się do pozdrowień, dziękuje Ci za poświęcony czas i odpowiedzi. Do następnego!

linia bez loga.png

4Cnzvkf.png

Autoryzował: @Polixon

1186131364_liniazlogiewm.thumb.png.02940558b2e28075019d9a331346809a.png 

Edytowane przez Polixon

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin